# #

14 Οκτ 2011

Τη ματαίωση του ταξιδιού στην Αμερική εισηγούνται οι σύμβουλοι στον Παπανδρέου γιατί την επόμενη εβδομάδα μπορεί να καταρρεύσει η κυβέρνησηγεια σου Γιωργακη αλλα μην απομακρυνεσαι ...

εκκρεμουν κατι...μηνυσεις

Τη ματαίωση του ταξιδιού στην Αμερική εισηγούνται οι σύμβουλοι στον Παπανδρέου με το σκεπτικό ότι την επόμενη εβδομάδα μπορεί να καταρρεύσει η κυβέρνηση υπό το βάρος της κοινωνικής εξέγερσης που φαίνεται ότι θα υπάρξει τις επόμενες ώρες.

 Το σύνολο των εργαζόμενων στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα έχουν προκηρύξει πολυήμερες συνεχόμενες απεργίες , οι οδηγοί σε ταξί , φορτηγά και μέσα μαζικής μεταφοράς δηλώνουν ότι δεν θα φύγουν από τους δρόμους «αν πρώτα δεν ξεπαστρέψουμε την κυβέρνηση» ενώ οι υπάλληλοι των δήμων προετοιμάζονται στις χωματερές για πραγματικές μάχες με την Αστυνομία.

«Αν πας , είναι πολύ πιθανό να μην ...καταφέρεις να επιστρέψεις και να μείνεις εκεί» είπε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στον Παπανδρέου μόλις πληροφορήθηκε ότι ετοιμάζει ταξίδι για ΗΠΑ.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη φορά , πριν από ένα μήνα , με το που έφυγε για Αμερική , αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω λόγω των νέων μέτρων που επέβαλε η τρόικα στον Βενιζέλο.

 Αυτή τη φορά όμως; Θα γυρίσει ή δεν θα γυρίσει ;

http://to-sisaki.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Μα,γι αυτό ακριβώς θα πάει.Για να βρεθεί σε οικείο και ασφαλές καταφύγιο.
    Αρκεί να μην κουβαλήσει μαζί του καμιά 150 body guard με δικά μας λεφτά.
    Γιατί στα δικά του δεν βάζει χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.