# #

13 Οκτ 2011

ΜΠΑΤΖΕΛΗ:"ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ Γ...ΜΗΘΕΙΣ..."



Μετά τη Βασούλα,ήρθε και η σειρά της Μπατζελή να αρχίσει τα μπινελίκια...Καλά πάμε...

Κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται περίτρανα ότι η κατάσταση μέσα στο ΠΑΣΟΚ είναι πολύ χειρότερη από αυτή
που προσπαθούν να παρουσιάσουν.

Η απειλή-πρόκληση του Ε. Βενιζέλου προς τους κυβερνητικούς βουλευτές δηλαδή το «αν θεωρείτε την κυβέρνηση ανίκανη και ανήθικη να την ρίξετε» δεν ήταν η μόνη «κόντρα» χθες στο το ΚΤΕ Οικονομικών.

Η συζήτηση εκτός των οικονομικών περιστράφηκε και γύρω από την κατάσταση που επικρατεί τόσο στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ όσο και την έξωθεν καλή μαρτυρία υπουργών και βουλευτών. 

Και η κοινή παραδοχή όλων ήταν ότι οι βουλευτές και οι υπουργοί έχουν χάσει την αξιοπιστία τους, έχουν προκαλέσει ουκ ολίγες φορές το λαϊκό αίσθημα σε μια περίοδο μάλιστα που τα οικονομικά της ελληνικής οικογένειας είναι σε τραγική κατάσταση.
Φανερά εκνευρισμένος ο Ευάγγελος Βενιζέλος γύρισε και είπε προκλητικά:
«Βρισκόμαστε σε αυτά τα χάλια (εννοώντας το επίπεδο εκτίμηση της κοινωνίας προς το πρόσωπο της κυβέρνησης) διότι κάποιοι από μας κάνουν διακοπές σε κότερα και στη Μύκονο…»
Τι ήταν να το πει αυτό… Η πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή (η οποία ήταν ουσιαστικά η μόνη που «πλήρωσε» τον ανασχηματισμό) μάζεψε τα πράγματά της σε έξαλλη κατάσταση και γυρίζοντας στον υπουργό Οικονομικών του είπε ένα μεγαλόπρεπο «Βαγγέλη δε 'πα να γ…» και βρόντηξε την πόρτα φεύγοντας…
Και έπεται συνέχεια τόσο του ρεπορτάζ όσο και των ευγενικών «φιλοφρονήσεων» στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ

2 σχόλια:

  1. Ετσι πράβο παιδιά όλοι μαζί άντρες- γυναίκες να τον γαμή@ουμε τον Βενιζέλο!!!!τον ουρακοτάγκο της στέπας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε παν να γαμηθουνε ολοι . Και η Μπατζελη μαζι !! Γιατι αυτη δεν ηταν υπουργος της κυβερνησης των διανοητικως καθυστερημενων ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.