# #

13 Οκτ 2011

Η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ "ανοίγει τον λάκκο" του Γ.Παπανδρέου: Η πρώτη "δίκη"


Image

Έρχεται η πρώτη εξεταστική που θα μπορέσει να καθίσει στο εδώλιο αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στην απώλεια της εθνικής της κυριαρχίας.

 Στην κυβέρνηση και στην Κ.Ο. νομίζουν ότι κάνουν μια ευφυή πολιτική κίνηση που θα στρέψει αλλού τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι ανοίγουν το λάκκο τους:

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση θα..
κατατεθεί στην Ολομέλεια εως το τέλος της εβδομάδας και σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγες εβδομάδες, θα ζητείται έρευνα για την περίοδο 2001 εως 2011 και συγκεκριμένα έως τη λήξη της θητείας του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο Οικονομικών.

Μα, αν στις άλλες περιπτώσεις ερευνηθούν και εντοπιστούν σφάλματα πολιτικής που οδήγησαν σε άσχημη οικονομική κατάσταση από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι και σήμερα (άσχετο αν ερευνάται μόνο η περίοδος του Γ. Παπακωνσταντίνου) θα ερευνηθούν αδικήματα που μπορούν να οδηγήσουν τους τυχόν αυτουργούς στο εκτελεστικό απόσπασμα ή σε ισόβια φυλάκιση, αν θεωρησουμε ότι έχει καταργηθεί η θανατική ποινή! 

Αδικήματα όπως αυτό της εσχάτης προδοσίας, της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, κλπ 
Πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη έχει επέλθει παραγραφή των όποιων ποινικών αδικημάτων τελέστηκαν έως το 2009 και συγκεκριμένα έως την τελευταία διακυβέρνηση της ΝΔ, με αποτέλεσμα η ουσία της έρευνας να επικεντρώνεται στον Γ. Παπακωνσταντίνου και φυσικά στον Γ. Παπανδρέου, του οποίου εκτελούσε εντολές.

 Στην εξεταστική θα δικαστεί το επαίσχυντο Μνημόνιο. Και βέβαια δεν θα τελειώσει σε αυτή την Βουλή...

 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.