# #

12 Φεβ 2011

Το μυστικό της καλής διάθεσης βρίσκεται… στο σπέρμα....Ισως η καλυτερη ειδηση !!!


Πάει κάπου μία δεκαετία από τότε που ο Νίκος Ευαγγελάτος πήγε να κάνει την μεγαλύτερη χάρη στον αντρικό πληθυσμό αλλά μία μέρα αργότερα μας πήρε την χαρά πίσω.
Τότε, μέσα από το δελτίο που παρουσίαζε, είχε παρουσιάσει ένα φοβερό και τρομερό θέμα: η κατάποση σπέρματος (φρέσκου υποθέτω) μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του στήθους.
Το επόμενο βράδυ αναγκάστηκε να ανακαλέσει καθώς όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα απ’ όπου είχαν βρει το εν λόγω θέμα είχε χακαριστεί από φαρσέρ.
Λίγες ώρες κράτησε η χαρά του αντρικού πληθυσμού που...νόμιζε πως είχε επιτέλους μία καλή δικαιολογία για να πείθει τις γυναίκες να πραγματοποιούν μία από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις τους.
Τώρα, μία νέα έρευνα έρχεται να δώσει και πάλι ελπίδες στους άντρες. Σύμφωνα με αυτή το σπέρμα (πάλι φρέσκο υποθέτω) λειτουργεί ως αντικαταθλιπτικό. Αυτή η ανακάλυψη είναι ακόμα καλύτερη από την προηγούμενη καθώς καλύπτει και πιο… ξινά γούστα!
Παραθέτω την είδηση όπως γράφτηκε στο newsbeast.gr:
“Ξεχάστε τα αντικαταθλιπτικά χάπια, ακυρώστε το ραντεβού με τον ψυχολόγο και αφήστε στην άκρη τη σοκολάτα. Το μυστικό της καλής διάθεσης βρίσκεται… στο σπέρμα. Αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το ανδρικό σπέρμα είναι ένα αποτελεσματικό αντικαταθλιπτικό.
Το ανδρικό σπέρμα, λοιπόν, αποτελείται από σπερματοζωάρια σε ποσοστό μόλις 3%. Το υπόλοιπο είναι νερό, σάκχαρα, ανοσοκατασταλτικές ουσίες (για να μην καταστρέφει ο γυναικείος οργανισμός τα σπερματοζωάρια) και ορμόνες που είναι γνωστό ότι ανεβάζουν τη διάθεση.
Οι επιστήμονες μελέτησαν τη συμπεριφορά και τη διάθεση γυναικών που είχαν σεξουαλική επαφή με προφυλακτικό και χωρίς. Και διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που δεν χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό είχαν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη ή μεγάλες διακυμάνσεις στη διάθεση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες που κάνουν ελεύθερο σεξ εκτίθενται απευθείας στο σπέρμα και στις… θαυματουργές ιδιότητές του.”
Πάλι καλά που οι αμερικάνοι επιστήμονες δεν προχώρησαν και σε λεπτομέριες, όπως αν πρέπει να κατεβαίνει σφηνάκι ή να γίνεται και καμιά γαργάρα…
Η παραπάνω είδηση άρεσε τόσο πολύ που έγινε top στα share στο facebook. Φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία που μοιράστηκε την είδηση με τους φίλους της ήταν… αρσενικού φύλου. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Ε;
Α, και μιας και το έφερε η κουβέντα… Εδώ και χρόνια λέγεται ότι το σπέρμα έχει ουσίες που κάνουν καλό στο δέρμα. Μήπως πρέπει να δημοσιευτεί και κάποια ανάλογη έρευνα;
Έτσι για να έχουμε κάποια επιχειρήματα επιπλέον βρε αδερφέ!
πηγη
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.