# #

27 Δεκ 2012

ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...;

…..απιστευτες αποκαλυψεις πρωην υπαρχηγων της οργανωσης...




Η εντυπωσιακή άνοδος της Χρυσής Αυγής το τελευταίο διάστημα δεν πραγματοποιήθηκε εν μια νυχτη όπως πιστεύουν κάποιοι και σίγουρα δεν ευθύνονται τα κόμματα της αριστεράς και ο ΣΥΡΙΖΑ όπως προσπαθούν να μας πείσουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αποδεικνύεται από την συνέντευξη πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής τα δυο κόμματα εκμεταλλεύτηκαν την οργάνωση ανάλογα με τους σκοπούς που ήθελαν να πετυχουν , από την σύγκρουση με αριστεριστές (ΠΑΣΟΚ) μέχρι την δημιουργία πλήγματος εκ δεξιών στον ΛΑΟΣ (ΝΔ).

Πολλά από αυτά ήταν γνωστά αλλά αποκτούν διαφορετική αξία όταν...

προέρχονται από κάποιον που έζησε τα πράγματα από μέσα.

Ο κ. Κουσουμβρης πρωτοπαλίκαρο κάποτε του Μιχαλολιακου εξομολογείται μεταξύ άλλων... 

Συνέντευξη «Ταχυδρόμος»
“Ταχυδρόμος”: Πως συντηρείται οικονομικά η οργάνωση;
Χάρης Κουσουμβρής: Ως ταμίας της “Χρυσής Αυγής”΄, είχα τη δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο ταμείο δεν είχαμε ποτέ περισσότερα από 300-400 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά δεν συντηρείται μια οργάνωση.
“Ταχυδρόμος”: Τότε ποιος την ενίσχυε;
Χάρης Κουσουμβρής:Το ποιος δεν το ξέρω με σιγουριά. Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος. Στη “Χρυσή Αυγή”΄ μας εκμεταλλεύτηκαν. Υπάρχουμε για να εξυπηρετούμε σκοπιμότητες.
Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ.
Στο βιβλίο του «Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής αναφέρει :
Εκαναν “αρπαχτές” από τη Νέα Δημοκρατία και από το ΠΑΣΟΚ, και αυτό δεν ήταν μεμπτό, διότι εξυπηρετούσε την “ιερότητα” του αγώνα. Σελίδα 44:
Σε άλλα σημεία της συνέντευξης του ο Κουσουμβρης αναφέρεται στην έλλειψη σοβαρής δομής «ένα μπάχαλο ήμασταν» , στην οργάνωση Αλβανών εντος της Χ.Α <>Και στον υπέρτατο αρχηγό τον Μιχαλολιακο που αν και γνώριζαν την συμμετοχή του στην ΚΥΠ ποτέ δεν τόλμησαν να τον αμφισβητήσουν , όποιος το έκανε άλλωστε εξαφανιζόταν.

Ένα θέμα που έφερε σε αντιπαράθεση τον ίδιο με την οργάνωση υπήρξε η γερμανοπληξια στην Χ.Α
 
<< H «Χρυσή Αυγή» από την αρχή είχε πρόβλημα γερμανοπληξίας. 

Αρχικά υπήρχαν σβάστικες στα γραφεία, αλλά ύστερα εξαφανίστηκαν. Ωστόσο ο Μιχαλολιάκος ήθελε να μας πείσει για την υπεροχή του Homo Nordicus, του ανθρώπου από το Βορρά. Ποιος όμως ο λόγος όταν ο Χίτλερ στο βιβλίο του παραδέχεται ως προγόνους του τους Έλληνες;>>


Σε αυτό το σημείο έχει αξία να αναφερθούμε στους δεσμούς της Χρυσής Αυγής με το ακροδεξιό κόμμα NPD με το οποίο η Χ.Α διατηρούσε-ρει στενές σχέσεις παρά τις επιθέσεις κατά καιρούς εναντίων Ελλήνων μεταναστών , όπως αναφέρουν μέλη της Χ.Α καλά τους κάνουν αν είναι παράνομοι (φωτο 3).

Οι σχέσεις τους όμως κλονίστηκαν με την έλευση του μνημονίου (άτιμη Μερκελ) όταν το NPD έκανε συγκέντρωση έξω από το Ελληνικό προξενείο για να μην δώσει η Γερμανία καμία βοήθεια στην Ελλάδα , χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του NPD κλείνει με τον εξής τρόπο :

Το NPD δεν πτοείται και θα συνεχίσει την εκστρατεία του για: «Γερμανικά χρήματα για γερμανικά συμφέροντα – καμιά οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα!». (ολο το αρθρο εδω)
Για να επανέλθουμε στα εσωτερικά της Χ.Α θα αναφέρουμε μια αναφορά ενός ακόμα πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της του Δημήτρη Ζαφειροπουλου ο οποίος στην εφημερίδα του «Ελεύθερος Κόσμος» γράφει :«[...] Εξάλλου, σε αντίθεση με τους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ δεν είναι άξια για περίπλοκες διαδρομές. Το πολύ-πολύ να τυπώσει κανένα ακροδεξιά φυλλάδιο όταν το ΛΑΟΣ χρειαζόταν πλευροσκόπηση εκ των δεξιών του».

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς τα δυο κόμματα έθρεψαν για χρόνια το αυγό του φιδιού για να φτάσουμε στο σήμερα.Ίσως να κατάλαβαν έστω και αργά το λάθος τους τώρα που σε συνδυασμό με την κρίση η κατάσταση ξεφεύγει από τα χέρια…..όταν όμως σπέρνεις ανέμους είναι βέβαιο πως θα θερίσεις θύελλες.

πηγές πληροφοριών:http://xyzcontagion.wordpress.com
http://provato.wordpress.com
http://jungle-report.blogspot.gr

ΠΗΓΗ, μέσω "ena1"\
http://neoellhn.blogspot.com/
Το διαβάσαμε: http://kerberos-hellas.blogspot.gr 


Πηγή: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/12/blog-post_5989.html#ixzz2GEf5xz6F

9 σχόλια:

  1. Μια σαλάτα από διαφορα λαχανικά της εποχής!

    Όλα τα κόμματα έχουν κάποια ιστορία, το κκε ιδρύθηκε από εβραίους, το πασοκ χρηματοδοτηθηκε από αμερικανούς και η νδ ήταν πάντοτε όργανο του κεφαλαίου.

    Η διεθνής σπείρα τον σιωνιστών πλαστογράφων της ιστορίας, έχει όλα τα μέσα νόμιμα και παράνομα να πλάθει ιστορίες, η αλήθεια όμως είναι: Το μονο σύστημα που μπορεί να οδηγήσει τους λαούς στην εφημερία εκτοπίζοντας τον απάνθρωπο καπιταλισμό, είναι ο ΕθνικoΣοσιαλισμός.

    Και είναι αλήθεια επίσης ότι ο ποιο ευγενικός λαός της Ευρώπης είναι οι Γερμανοί.
    Zaglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mια χαρά ήμασταν όλοι κατα την γερμανική κατοχή...Ελεύθεροι, Χορτάτοι με όρθιο ανάστημα...
      Με ευγένεια εκτελούσαν τους Έλληνες οι Γερμανοί...
      Με ευγένεια έκλεψαν και συνεχίζουν να κλέβουν τον πλούτο μας...
      700.000 θανάτους λόγω της γερμανικής ευγένειας...

      Οι Αρχαίοι Έλληνες Ζάγκλε πολεμούσαν τον κατακτητή...Δεν σκύβαν το κεφάλι..Μόνο οι εφιάλτες και οι προδότες έγλειφαν στα τέσσερα τα @ρχίδια του καθενός που είχε δύναμη...


      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ, θα πρέπει να μάθουμε να κρίνουμε την ιστορία χωρίς παρωπίδες και προκαταλήψεις!
      Αν θες να είσαι ουσιώδεις αναλυτής, να κρίνεις τον Εθνικό Σοσιαλισμό του Αδόλφου πριν τον πόλεμο.
      Στον πόλεμο ρίχνουν βόμβες, όχι γαρούφαλα και τα χειρότερα εγκλήματα πολέμου τα έχει κάνει η δημοκρατία! Στον συμμοριτοπόλεμο επίσης είχαμε περισσότερα θύματα.

      Ασφαλώς και θα πολεμήσουμε τον κατακτητή και ο εθνοσοσιαλίστης Μεταξάς είπε το ΟΧΙ.

      Δεν είχε σαν στόχο η Γερμανία να κατακτήσει την Ελλάδα, πρόσβαση στα πετρέλαι ήθελε και οι Εγγλέζοι οχυρώθηκαν στην Eλλάδα. Και ο Χίτλερ ήταν φιλέλληνας (βλέπω την αντίδραση σου, χε..χε..)

      Το συνεχίζουν να μας κλέβουν είναι σχετικό και ανεύθυνο!

      @ρχίδια γλύφουν στα τέσσερα οι διεθνιστές της εκκλησίας και οι κομμουνιστές, οι Εθνικοί πολεμάνε για το Έθνος.
      Γιατί δυσκολεύεσαι να το κατανοήσεις?
      Zaglos

      Διαγραφή
    3. Δεν υπήρξε συμμοριτοπόλεμος..Οι Ελληνες πολεμούσαν πρώτα τον Γερμανό κατακτητή (700.000 νεκροί) και μετά τους Αγγλους...
      Η Χ.Α. είναι σφόδρα χριστιανικό κόμμα και το ξέρεις και επίσης δεν είναι υπερ της άμεσης δημοκρατίας των αρχαίων ελλήνων...Αντίθετα όποιος διαφωνεί, πεθαίνει,φυλακίζεται,μένει άνεργος και κυνηγημένος...

      Δεν άκαναν ποτέ κουμάντο στην Ελλάδα οι αναρχοκομμουνιστές , όπως τους λες,και οι οποίοι δεν είναι χριστιανοί. Κατάστρεψαν την χώρα τα χριστιανικά κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που είναι υπάλληλοι των τραπεζών και των πάμπλουτων παγκόσμιων κυβερνητών...

      δηλ., έπρεπε να δώσουμε τα πετρέλαια στους Γερμανούς τότε;
      Έτσι κι αλλιώς τα πήραν σήμερα από τους προδότες εφιάλτες...

      Φιλέλληνας ο Χίτλερ; Αν δεν ήταν, πόσους έπρεπε να σκοτώσει δηλαδή;
      Τους συμπατριώτες σου δολοφόνησε...Χαίρεσαι γι αυτό; Είσαι χιτλερικός;

      Eίμαι Έλληνας πατριώτης...Και πατριώτης σημαίνει να είσαι με τους πολλούς Έλληνες που υποφέρουν και πεινάνε και όχι με τους ελάχιστους που του πίνουν το αίμα...
      ελληνικό πνεύμα σημαίνει ...ελευθερία , δημοκρατία και όχι χούντα

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ συμπαθητικέ Αριστοφάνη, ελπίζω να δέχεσαι κριτική!
      Είσαι ένα αξιόλογο άτομο με μόρφωση, αλλά κάτι σε διαφεύγει!

      Μέσα στην κομμουνιστική σου παιδαγώγηση, σε δημιουργήθηκε η ανάγκη να ψάξεις την αθεΐα,
      στην αθεΐα ανακάλυψες το μεγαλείο των αρχαίων προγόνων μας και το Ολυμπιακό Πάνθεο.

      Αλλα, πάντα υπάρχει ένα άτιμο αλλά!
      Σε έμεινε το άτιμο το κομμουνιστικό κουσούρι γιατί ΔΕΝ το έψαξες ποτε σου,
      παρα το ψάξιμο σου ήταν για να πεισθείς αυτά που ήδη πίστευες και όχι πραγματικά
      να μάθεις για τις ατέλειες της θεωρίας του προλεταριάτου, που δεν οδηγεί πουθενά!

      Ποτέ σου βεβαια δεν έψαξες τoν Εθνικοσοσιαλισμό, παρα αρκείσαι στο να πολεμάς τον φασισμό! Αλλα τι είναι φασισμός? και εδώ σε βρίσκω αδιάβαστο!
      Μήπως φασισμός είναι η κατάκτηση της εξουσίας από την μειοψηφία και επιβολή απολυταρχίας?
      Μα τότες φασισμός είναι ο κομμουνισμός!
      Πρακτικά μαθηματικά!

      Γράφεις.
      “...Eίμαι Έλληνας πατριώτης...Και πατριώτης σημαίνει να είσαι με τους πολλούς Έλληνες που υποφέρουν και πεινάνε και όχι με τους ελάχιστους που του πίνουν το αίμα...
      ελληνικό πνεύμα σημαίνει ...ελευθερία , δημοκρατία και όχι χούντα..”

      Αυτό το άκουσα επανελειμμένα από σκοταδιστές χριστιανούς ότι είμαι μειονότητα σαν άθεος,
      άρα είμαι προδότης!
      Τι σχέση έχει ο κομμουνισμός με την δημοκρατία την ελευθερια και Ελληνικό πνεύμα?
      Νομίζω παρασύρθηκες σε κουβέντες που δεν έχουν καμιά σχέση με το αντικείμενο ή υποτιμάς την λογική μου!

      Τα μονα κράτη Έθνη πω αναφέρει ο Αδόλφος σαν δημιουργικά για τον άνθρωπο είναι η Ρώμη και η Ελλάδα. Όταν λέω ήταν φιλέλληνας δεν εννοώ τον νεοελληνα που καμια σχέση δεν έχει με τους Έλληνες, παρά γεννήθηκε στην Ελλάδα, αυτό βέβαια είναι ένα άλλο θέμα.

      Φιλικά
      Zaglos

      Διαγραφή
    5. ¨Οπως βλέπεις είμαι φιλόξενος εφ όσον μπορείς να λες την γνώμη σου εδώ πέρα... σε χούντα , σε περίπτωση δηλ. που κυβερνούσε η Χ.Α , διαφορετική άποψη δεν θα υπήρχε...
      Ο Αδόλφος και οι απόγονοί του μαζί με τα κουμάσια που μας κυβερνάνε όλα τα χρόνια μας έχουν φέρει σ αυτό το έσχατο σημείο...

      Ποτέ στην Ελλάδα δεν υπήρξε κομμουνιστική διαπαιδαγώγηση, το αντίθετο μάλιστα, υπήρχε και συνεχίζει μεσω των παπαγάλων αντικομμουνιστική υστερία...

      Δεν είναι τυχαίο ειδικά σήμερα τη στιγμή που Έλληνες πεινάνε και αυτοκτονούν να μου λες για αναρχοκομμουνιστές (ανύπαρκτο εντελώς, εφεύρημα των σαπιοκάναλων και των ααφεντικών σου), για μετανάστες (που αυτοί οι ίδιοι με ευρωπαικές συμφωνίες έφεραν και συνεχίζουν να φέρνουν εδώ)..

      Μη μου βάζεις ταμπέλες(δεν είναι υγιής συζήτηση, το ίδιο μου κάνουν και αριστεροί αναγνώστες όταν διαφωνώ μαζί τους), δεν υπηρετώ κανένα κόμμα , έχω τις δικές μου απόψεις σε αντίθεση με σένα που λες ότι μόνο η Χ.Α. κλπ...Θα το δεις ποιος θα στηρίξει την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ , όταν χρειαστεί...
      Ήδη γίνεται σε διάφορες ψηφοφορίες όπως πριν μερικές μέρες για την εξεταστική..

      Ξέρεις πολύ καλά ότι ΧΑ και αθεία δεν συμβαδίζουν..
      Ο άνθρωπος πρέπει να είναι λεύτερος να αποφασίζει μόνος του για την ζωή του διότι δεν είμαστε πρόβατα ή στρατιωτάκια να έχουμε όλοι το ίδιο βήμα σύμφωνα με την παραγγελία των αφεντικών...Αλίμονο αν ήμασταν όλοι ίδιοι...

      Η ζωή είναι αγαθό ύψιστο για να δολοφονούμε ή να αυτοκτονούμε ανθρώπους (οποιονδήποτε άνθρωπο, κάθε χρώματος και φυλής)για να επιβάλουμε τις δικές μας απόψεις...κατά παραγγελία αφεντικών...

      Και τέλος πρέπει να μην διχάζουμε τον λαό...Ενωμένοι πρέπει να δώσουμε την μάχη κόντρα στην λαίλαπα που καταστρέφει τη χώρα μας, διαφωνώντας σε ιδέες (υγεία ειν αυτό) αλλά και πολεμώντας τον κοινό εχθρό που δεν είναι ο γείτονας , ο συνέλληνας, ο ξένος, ο άνεργος, ο φίλος κι αδερφός, τα ίδια μας τα παιδιά ,τα παιδιά όλων ..όλα τα παιδιά του κόσμου...

      Η κουβέντα είναι μεγάλη και δεν γίνεται σωστά εδώ...
      Είσαι ένας άγνωστος και μπορείς να λες ότι θέλεις κρυμμένος πισω από την ανωνυμία σου σε αντίθεση με μένα...


      Διαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ !
    ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I get it dude, that’s OK, keep on your game, a mixture of seventy century’s philosophy and today's anarchy, but deep down in you, you know what is the right, isn't?

    But remember mate, your dream of a left-wing government, could become your nightmare!
    Dont worry, you are always Welcome to the Patriotic National Socialistic Front!
    If you feel like as a Greek!

    Until this, avoid us, some of us Greeks patriots, as me, can bear a steel spear! (ατσάλινο δόρυ)

    Zaglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κρατάω αυτό το τελευταίο...Θα σουν πιο τίμιος και Έλληνας αν μου το στελνες και σε μέιλ

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.