# #

8 Ιουλ 2010

θύελλα αντιδράσεων για την συναυλία της Jennifer Lopez στα Κατεχόμενα στην επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Συνεχίζεται η θύελλα αντιδράσεων για την συναυλία της Jennifer Lopez στα Κατεχόμενα στην επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου που διοργανώνουν την βραδιά «χρύσωσαν» Έλληνες τραγουδιστές για να εισπράξουν ένα μεγαλοπρεπέστατο... «όχι»!

Οι υπεύθυνοι του «Cratos Premium» στην κατεχόμενη Κερύνεια, που «έκλεισαν» την JLo έναντι 3 εκατομμυρίων δολαρίων, προσπάθησαν να προσελκύσουν Έλληνες καλλιτέχνες για το opening της βραδιάς αλλά «έφαγαν πόρτα». Η πρώτη κρούση έγινε στον Γιώργο Παπαδόπουλο, που είναι και Κύπριος στην καταγωγή, στον οποίο προσέφεραν 30.000 ευρώ! «Είμαι έξαλλος, εκνευρισμένος με ........το θράσος κάποιων ανθρώπων. Είναι καθαρά πατριωτικό το θέμα», είπε ο ταλαντούχος τραγουδιστής και πρόσθεσε: «τα ιερά και τα όσια των ανθρώπων δεν εξαγοράζονται ούτε με 30, ούτε με 100, ούτε με 200 χιλιάδες ευρώ. Τα Κατεχόμενα είναι κομμάτι της ψυχής μας». Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου στράφηκαν στα Κόκκινα Χαλιά, την Χριστίνα Κολέτσα και τον Γιάννη Βαρδή, με τους τρεις καλλιτέχνες να αρνούνται όλες τις οικονομικές προτάσεις που δέχτηκαν.
Μέχρι και στον Σάκη Ρουβά έκαναν πρόταση έναντι του ποσού των 100.000 ευρώ! «Δεν δίνω συναυλίες στα Κατεχόμενα, να δώσει η Lopez», ήταν η εκνευρισμένη απάντηση του τραγουδιστή.
Στο μεταξύ, η προκλητική συναυλία έφτασε μέχρι την Ευρωβουλή, όπου οι Ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ και οι Κύπριοι συνάδελφοί τους έχουν προσφύγει, ενώ η ιστοσελίδα διαμαρτυρίας στο Facebook έχει ξεπεράσει τους 11.000 φίλους. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η συναυλία να ματαιωθεί λόγω του σάλου που έχει προκληθεί.
gossip-tv
http://cobra-argos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.