# #

9 Ιουλ 2010

Τα κόμματα ( ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , ΣΥΡΙΖΑ ) παριστάνουν τους ...κινέζους και υποκρίνονται οτι δεν ξέρουν και δεν άκουσαν ποτέ την έκφραση "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ " .

Ο ΧΩΡΟΣ ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ


Στον χώρο Αντί - Νέα Εποχή ανήκουν όσοι υποψιάζονται οτι υπάρχει μια οργανωμένη επίθεση ( των παγκόσμιων σκοτεινών κέντρων εξουσίας ) ειδικά κατά της Ελλάδας .


Το ΚΚΕ υποστηρίζει οτι απλώς όλη η εργατική τάξη του πλανήτη δέχεται επίθεση και δεν υπάρχει κάποια ξεχωριστή στόχευση κατά της Ελλάδας .


Άλλα κόμματα ( ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , ΣΥΡΙΖΑ ) παριστάνουν τους ...κινέζους και υποκρίνονται οτι δεν ξέρουν και δεν άκουσαν ποτέ την έκφραση "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ " .


Οι οπαδοί του ΚΚΕ , της ΝΔ , του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ ....
βρίσκονται σε συμφωνία με τις ηγεσίες τους και θεωρούν αφελείς συνωμοσιολογίες όσα λέγονται για επίθεση ειδικά κατά της Ελλάδας .


Στην λαϊκή βάση της Αντί - Νέα Εποχής ανήκουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής , οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ και ο Ελληνοπρεπής χώρος ( δηλαδή οι φίλοι της Πατρώας Θρησκείας ) .


Η λαϊκή βάση της Αντί - Νέας Εποχής πιστεύει οτι οι ηγεσίες του ΚΚΕ , της ΝΔ , του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν εντολές απο την Νέα Εποχή .


Αυτό δεν σημαίνει οτι η ηγεσίες του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στο απυρόβλητο . Πολλά ακούγονται και γι΄ αυτές .


Για την διάλυση του ΕΑΡ ( που φιλοδοξούσε να εκπροσωπήσει τον Ελληνοπρεπή χώρο ) έχουν κυκλοφορήσει σενάρια που λένε οτι οφειλόταν σε διείσδυση πρακτόρων της Νέας Εποχής . Δηλαδή αφού η Νέα Εποχή δεν μπόρεσε να θέσει το κόμμα υπο τον έλεγχό της , προτίμησε να το διαλύσει .
Δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα μέσα στο ΕΑΡ ούτε έχω σχηματίσει γνώμη . Απλώς αναφέρω τί κυκλοφορεί .


Ας αφήσουμε κατα μέρος την προπαγάνδα της Νέας Εποχής ενάντια στην Χρυσή Αυγή και το ΛΑΟΣ και άς μιλήσουμε ψύχραιμα για ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ αυτών των κομμάτων .


Βλέπω την λαϊκή βάση του Ελληνοπρεπούς χώρου ( άλλωστε δεν υπάρχει ηγεσία ακόμη ) να κάθεται άνετα στο ίδιο τραπέζι συνομιλιών με την λαϊκή βάση της Χρυσής Αυγής και του ΛΑΟΣ . Δεν βλέπω όμως κάποια "λαχτάρα" του Ελληνοπρεπούς χώρου να καθήσει στο ίδιο τραπέζι με τις ηγεσίες αυτών των κομμάτων . Ανέφερα ήδη οτι ακούγονται πολλά γι' αυτές .


Όλοι αυτοί που ανήκουν στην Αντι- Νέα Εποχή έχουν πολλά κοινά . Και αυτά τα κοινά σημεία αφορούν το μέλλον . Δηλαδή τί είδους Ελλάδα ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ :


1) Όλοι συμφωνούν στο "ούτε ένας λαθρομετανάστης στην Ελλάδα "


2) Όλοι συμφωνούν στο ότι δεν είναι ωφέλιμη η επιμειξία των φυλών . Η Νέα Εποχή έχει επιδοθεί σε μια φρενήρη κατασυκοφάντηση της ιδέας της φυλετικής καθαρότητας χωρίς να εξηγεί το ΓΙΑΤΙ . Δεν μας έχει παρουσιάσει ούτε ΕΝΑ επιστημονικό δεδομένο που να αποδεικνύει οτι ο γάμος ενός Κρητικού και μιας Κινέζας είναι καλύτερος απο τον γάμο ενός Κρητικού και μιας Θρακιώτισσας .


3) Όλοι συμφωνούν στο οτι το παρόν πολιτικό σύστημα έχει χρεωκοπήσει . Όλοι έχουν αλλαγές να προτείνουν . Άλλος σαρωτικές , άλλος μεγάλες , άλλος μικρότερες...


4) Όλοι συμφωνούν στο οτι είναι απαράδεκτη η πώληση ελληνικής γής σε ξένους .


5) Όλοι συμφωνούν στο οτι οι μετέχοντες στην ελληνική κυβέρνηση πρέπει να ανήκουν στο ελληνικό έθνος . Παρουσία άλλων εθνικοτήτων στην κυβέρνηση ( πχ απο Νοτιοδυτική Ασία ! ) είναι απαράδεκτη .


6) Όλοι συμφωνούν στο οτι τα δυσάρεστα φαινόμενα που παρατηρούμε στην ελληνική κοινωνία τα τελευταία 36 χρόνια ( αύξηση εγκληματικότητας , αύξηση εξαρτημένων ναρκομανών κλπ ) δεν είναι "εκ Θεού" αλλά είναι αποτελέσματα καλά μελετημένου σχεδίου . Σχέδιο που καταστρώθηκε στο εξωτερικό και ανατέθηκε η εφαρμογή του σε όσους κυβέρνησαν την Ελλάδα αυτά τα χρόνια .


7) Όλοι συμφωνούν στο οτι η θανατική ποινή κρατά τις κοινωνίες υγιείς και δεν είναι τυχαίο που καμμιά προηγούμενη κοινωνία ( ούτε καν η Αθηναϊκή του Χρυσού Αιώνα ) δεν την είχε καταργήσει .


8) Όλοι συμφωνούν στο οτι κάτι σάπιο υπάρχει στο ελληνικό θρησκευτικό ιερατείο . Όλοι έχουν να προτείνουν αλλαγές . Άλλος σαρωτικές , άλλος μεγάλες , άλλος μικρότερες...


Μετά απο τόσα κοινά σημεία αναρωτιέμαι "ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ; "


Βλέπω στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία να υπάρχουν διάφορα τάγματα μοναχών . Οι Φραγκισκανοί έχουν σαν έμβλημά τους τον Φραγκίσκο της Ασίζης που ήταν υπέρ της έσχατης απάρνησης των υλικών αγαθών . Οι Ιησουϊτες ( όταν υπήρχαν ) ήταν υπέρ της μελέτης των μαθηματικών . Τεράστια φαινομενική διαφορά μεταξύ τους . Και όμως αυτοί ήταν όλοι υποσύνολα της ίδιας Εκκλησίας και είχαν τον Πάπα σαν κοινό αρχηγό !


Με τόσα στοιχεία που ενώνουν την λαϊκή βάση του ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ χώρου , υπάρχει κάτι που να την χωρίζει ; Τίποτα νομίζω . Μια διαφορά στην προτίμηση κάποιων ΣΥΜΒΟΛΩΝ δεν την θεωρώ σοβαρή αιτία διαχωρισμού .


Αν ο Ελληνοπρεπής χώρος κατορθώσει να αναδείξει ηγετικό σώμα απαλλαγμένο απο πράκτορες , θα μπορούσε να συσπειρώσει υπο την στέγη του όλο τον Αντί-Νέα Εποχή χώρο .
Είναι μια προοπτική πολύ ενδιαφέρουσα . Εδώ αξίζει να προβληματιστούμε ( και να καταθέσουμε προτάσεις ) γύρω απο το πώς θα κρατήσουμε τους πράκτορες μακρυά απο το ( μελλοντικό ) ηγετικό μας σώμα .


Καταθέτω τις δικές μου σκέψεις και προτάσεις για να προκαλέσω διάλογο :


Η Νέα Εποχή υστερεί σε ιδέες αλλά έχει άνεση στο ΧΡΗΜΑ . Οι πράκτορές της θα εμφανισθούν με πολύ άνεση στο να ξοδεύουν . Θα ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα , θα νοικιάζουν χώρο για ομιλίες , θα συνοδεύονται απο πλήθος "βουβών" οπαδών ( σωματοφύλακες ) . Δεν θα δίνουν λογαριασμό για τα οικονομικά τους . Θα έχουν καλή εμφάνιση και ωραία φωνή . Τα μηνύματά τους όμως θα είναι περισσότερο συνθήματα παρά ουσία . Θα είναι κάθετα αντίθετοι σε κάθε άλλη μορφή αγώνα . Η δημιουργία κόμματος και η συμμετοχή στις εκλογές θα είναι ο ΜΟΝΟΣ δρόμος που θα προτείνουν .


Αυτά είναι τα αδύνατα σημεία τους που δεν μπορούν να τα κρύψουν .


Οι τίμιοι αγωνιστές θα δίνουν λογαριασμό για τα οικονομικά τους .
Πάντα τα έξοδά τους θα είναι μικρότερα απο τα έσοδά τους .
Σαν ομιλητές και σαν παρουσία μπορεί να είναι τέλειοι αλλά μπορεί και να μην είναι .
Δεν θα μιλούν με συνθήματα αλλά θα προτείνουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ δράσεις .
Θα ενθαρρύνουν τους άλλους αγωνιστές να δράσουν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους διότι ο κάθε αγωνιστής έχει ταλέντο σε διαφορετική μορφή αγώνα . Η δημιουργία κόμματος είναι ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ μορφές αγώνα και όχι η μοναδική . Η Νέα Εποχή θέλει να μας οδηγήσει όλους στον δρόμο των εκλογικών αναμετρήσεων διότι εκεί παίζουμε "με σημαδεμένα χαρτιά" και "μέσα στο γήπεδό τους" . Η έκβαση των εκλογικών αναμετρήσεων εξαρτάται απο το χρήμα και μόνο η Νέα Εποχή το διαθέτει .


*********************************************************
pitago99@gmail.com




Αρχική σελίδα : http://sites.google.com/site/pitago99/pitago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.