# #

8 Ιουλ 2010

Προταση δρασης.....Ας τους δείξουμε τί αξίζουμε !

Συνέλληνες


Όσοι απο εσάς έχετε την κατάλληλη ηλικία , θυμηθείτε την κατάσταση του κινήματος της Ελληνικής Αφύπνισης 20 χρόνια πρίν .


Εμβρυϊκή κατάσταση ! Καμμία σχέση με την σημερινή .
Πώς σημειώθηκε αυτή η θεαματική πρόοδος ;


Χάρις στον αγώνα κάποιων πρωτοπόρων που είχαν την επιμονή και την υπομονή να κυνηγήσουν δικαστικά την αναγνώριση της Ελληνικής Θρησκείας .


Χάρις στην τόλμη κάποιων να...
 εμφανισθούν στα δικαστήρια και να δηλώσουν "Δεν ορκίζομαι στον γιαχβέ . Θέλω να ορκιστώ στον Δία !"


Χάρις σε κάποιους γενναίους ( ο πολύς κόσμος τους έλεγε τρελλούς ) που είχαν το θάρρος να εμφανισθούν δημόσια με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ και να αναστήσουν τις προγονικές τελετές .


Χάρις σε αυτούς τους πρωτοπόρους είμαστε εδώ που είμαστε σήμερα . Κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ μπροστά τους και υποβάλλουμε τα σέβη μας .


Όλοι εμείς οι υπόλοιποι τί κάνουμε σήμερα ; Είναι αρκετό το να υποβάλλουμε τα σέβη μας στους πρωτοπόρους ;
Και ποιός μας λέει οτι οι πρωτοπόροι θέλουν τα σέβη μας ;
Αυτό που θέλουν να δούν απο εμάς είναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ .


Να πάμε το κίνημα Επανελλήνισης ένα βήμα παραπάνω .


Ποιό είναι το επόμενο βήμα που έπεται φυσιολογικά ;


Σαν υπηρέτης των Φυσικών Επιστημών μου έρχεται πρώτη στο μυαλό η εικόνα μιας μάζας νερού που χαμηλώνει η θερμοκρασία της . Στην αρχή σχηματίζονται μικροί πυρήνες κρυστάλλωσης ( τα πρώτα κρυσταλλάκια πάγου ) . Το επόμενο βήμα είναι το μεγάλωμα των κρυστάλλων και η συνένωσή τους σε ένα ενιαίο στερεό κομμάτι πάγου .
Όταν βλέπω τους πυρήνες Ελλήνων που υπάρχουν πλέον σε κάθε πόλη αναπόφευκτα σκέπτομαι οτι το επόμενο βήμα είναι η συνάντηση , η γνωριμία , ο συντονισμός , η συνεργασία . Η πανελλήνια συνεργασία .


Προς τα εκεί οδηγούν οι Φυσικοί Νόμοι . Προς τα εκεί ρέει το ποτάμι .
Αναρωτηθείτε : σε 10 χρόνια απο σήμερα ( αν υπάρχει ακόμη η Ελλάδα ! ) θα ψάχνουμε με το κερί να βρούμε τον πυρήνα Ελλήνων των Ιωαννίνων ;
Οχι βέβαια ! Θα υπάρχει μια ιστοσελίδα όπου θα μπαίνεις και θα βλέπεις ποιός υπάρχει πού .


Αυτή η ιστοσελίδα αναφοράς έχει ήδη δημιουργηθεί και μέσα σε 6 μήνες βρήκε ονόματα και e-mails για 19 Νομούς ( http://sites.google.com/site/pitago99/home ) .


Κάποια στιγμή θα αγκαλιάσει όλη την Ελλάδα . Θα γίνουν συναντήσεις αλληλογνωριμίας . Είναι αναπόφευκτο . Είναι φυσικός νόμος . Όταν θα ξέρεις ποιός δρά στην γειτονική σου πόλη θα σου γεννηθεί η περιέργεια να πάς να τον γνωρίσεις .


Έχω την τιμή να ανήκω σε εκείνους που σκέφθηκαν και οργάνωσαν την πρώτη συνάντηση αλληλογνωριμίας στην Καβάλα . Είδα με τα μάτια μου τον ενθουσιασμό και την έξαψη για δράση που προκλήθηκε σαν επακόλουθο της συνάντησης .
Γι΄ αυτό διασπείρω με τόσο ζήλο την ιδέα .


Καλώ για δεύτερη φορά όσους γοητεύονται απο την ιδέα της ιστοσελίδας αναφοράς και των συναντήσεων αλληλογνωριμίας να ενταχθούν στην ομάδα που εργάζεται γι' αυτό τον σκοπό ( βλέπε http://sites.google.com/site/pitago99/igetes ) .
Όσο πιο πολλοί είμαστε τόσο περισσότερο κύρος έχει η φωνή μας .
Δυστυχώς δεν έχουμε γνωριστεί όλοι απο κοντά για να ξέρουμε την ηθική και πνευματική βαρύτητα του καθενός . Σ' αυτή την φάση μόνο ο μεγάλος αριθμός υποστηρικτών δίνει κύρος στην προσπάθεια .
Όσο πιο πολλοί πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση τόσο πιο γρήγορα θα ολοκληρωθεί το έργο . Και τότε θα έχουμε την τιμή να λέμε "Και εγώ ήμουν μέσα σ' αυτούς που εργάσθηκαν ! " .


Σας παρακαλώ λοιπόν να επισκευθείτε την σελίδα http://sites.google.com/site/pitago99/igetes , να δείτε ποιοί έχουν ενταχθεί ήδη στην ομάδα και να ζητήσετε και εσείς την ένταξή σας ( εφ' όσον συμφωνείτε βεβαίως με την αναγκαιότητα της αλληλογνωριμίας ) .


Μέσα στην ομάδα είμαστε όλοι ισότιμοι . Δεν υπάρχει κάποιος "αρχηγός" για να καπελώσει κανέναν . Δεν απαιτούνται προϋπηρεσίες και πτυχία . Και ο πιο νεαρός αγωνιστής μπορεί να ενταχθεί και να είναι ισότιμος με τους παλαιότερους .
Θεωρώ απολύτως εφικτό το να φθάσουμε το πλήθος των 100 ατόμων .
Αν το κατορθώσουμε θα είναι ένα σπουδαίο ορόσημο στην πορεία του κινήματος .
Θα είναι ένα ηχηρό μήνυμα δύναμης προς τους εχθρούς της Ελλάδας .
Ας τους δείξουμε τί αξίζουμε !


Ευχαριστώ
Πυθαγόρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.