# #

4 Μαρ 2010

Οι γερμανικες αποζημιωσεις και οι ευθυνες του ΠΑΣΟΚ...και της ΝΔ


ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ
> > ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ
> > ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ
> > ΠΑΣΟΚ
> >
> > Γράφει ο
> > ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
> >
> >
> >
> > τ.Δ/ντής
> > Γραφείου Υπουργού Δικαιοσύνης,
> > Ευαγγ.Γιαννόπουλου
> >
> >
> > Φυλάω απο το άρθρο αρκετά χρόνια, πιστεύοντας ότι να έρθει η κατάληλη στιγμή να δει το φώς. ΣΗΜΕΡΑ είναι η ΩΡΑ . Σήμερα η Ελλάδα δέχεται αμέτρητα χτυπήματα και πρέπει ο καθένας θα καταθέσει ΟΤΙ ξέρει. Απο πλευράς μου καταθέτω την εμπειρία μου της εποχής εκείνης που ήμουνα κοντά στον αείμνηστο Ε.Γιαννόπουλο. Κύρια αιτία της αντιπάθειας του Σημιτικού περιβάλλοντος πρός πρόσωπό του, εκτός των διαφόρων λόγων ήταν και η αντίθεσή του για την ανάθεση του αεροδομίου των Σπάτων στούς Γερμανούς, λέγοντας μονίμως, ότι ΠΡΩΤΑ έπρεπε να
> μας δώσουν τα λεφτά που μας χρωστάνε και μετά να τους δώσουμε δουλειά. Συναντούσε στην ΔΥΝΑΜΙΚΗ αντίδραση Σημίτη και όλων όσων εμπλέκονταν στο έργο. Φυσικά και του αδελφού Σημίτη , Σπύρου, στελέχους της Γερμανικής Κυβέρνησης, με τον οποίο είχαμε συναντηθεί στην Φρανκφούρτη (Κέρτσεμταχ). Το θέμα των Γερμανικών επανορθώσεων , το είχε χειριστεί με τον αείμνηστο ποινικολόγο Γ.Σταμούλη και περίμεναν την απόφαση του Αρείου Πάγου, δεν πρόλαβε όμως , γιατί ο Σημίτης τον "αναδόμησε" στίς 20/3/2000 αναθέτοντας το Υπουργείο Δικαιοσύνης
> στον επίτιμο πρόεδρο του Α.Π. κ.Δ.Γουργουράκη, ως υπηρεσιακό Υπουργό.
> >
> > Μετά στίς εκλογές της 8/4/2000 , το Υπουργείο ανατέθηκε στον καθηγητή κ. Μιχ.Σταθόπουλο απο τις 13/4/2000 μέχρι στις 21/10/2001.
> >
> > Στη συνέχεια στην ηγεσία του Υπουργείου ανέλαβε ο νυν Πρόεδρος της Βουλής κ. Φιλ.Πετσάλινκος μέχρι τις εκλογές του 2004 και την νίκη της Ν.Δ.
> >
> > Ετσι ο ΑΤΙΘΑΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ βγήκε ΕΚΤΟΣ μάχης και το πεδίο ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
> >
> > Πρίν παραδώσει το Υπουργείο στον κ. Γουργουράκη, στον είχε ενημερώσει , για προσέχει το θέμα των Γερμανικών Επανορθώσεων γιατί η απόφαση ήταν θέμα ημερών.
> >
> > Γνώριζε φυσικά ότι χρειάζονταν ΑΠΟΦΑΣΗ του Υπουργού Δικαιοσύνης για να ξεκινήσει η διαδικασία είσπραξης των αποζημιώσεων.
> >
> > ΕΧΟΥΜΕ
> > λοιπόν ,
> > ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ του ΠΑΣΟΚ
> > που ΠΑΡΕΒΗΣΑΝ τα ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ και άλλους 4
> > της Ν.Δ.
> >
> > ΑΥΤΟΙ
> > ΛΟΙΠΟΝ,
> > ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ
> > ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.