# #

2 Μαρ 2010

εκρηκτικα νεα......για την 11η Σεπτεβριου....ο κοσμος το χει τουμπανο κι αυτοι κρυφο καμαρι..


Πώς είναι δυνατόν 200.000 τόνοι από ατσάλι να διαλυθούν και να καταρρεύσουν σε μόλις 11 δευτερόλεπτα; Αυτή είναι η μόνιμη απορία 9 χρόνια τώρα απλών ανθρώπων αλλά και χιλιάδων αρχιτεκτόνων και μηχανικών. Οι τελευταίοι, μάλιστα, ζητούν από το Κογκρέσο τη σύσταση επιτροπής για εκ νέου διερεύνηση της καταστροφής των Δίδυμων Πύργων και του Κτηρίου 7 στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου κατά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
«Για να καταρρεύσει μια τόσο μεγάλη κατασκευή σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, θα πρέπει να είχε προκληθεί έκρηξη του υλικού εκ των έσω» επισημαίνει ο Richard Gage, αρχιτέκτονας από το San Francisco και ιδρυτής της ΜΚΟ «Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί για την Αλήθεια της 9/11» (Architects & Engineers for 9/11 Truth).
O κ. Gage, μέλος του Αμερικανικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτόνων, έχει μέχρι σήμερα πείσει περισσότερους από 1.000 συναδέλφους του να συνυπογράψουν αίτηση για την επίσημη διερεύνηση των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου. Η αίτηση αυτή μπορεί να βρεθεί στην διαδικτυακή διεύθυνση www. ae911truth.org και είναι ήδη καθ’οδόν προς μέλη του Κογκρέσου.
Η ανάγκη για νέα εξέταση των γεγονότων αυτών προκύπτει, σύμφωνα πάντα με τον κ. Gage, από το γεγονός ότι οι επίσημες έρευνες που διεξήχθησαν είναι γεμάτες «ανεπαρκή, αντιφατικά και ψευδή στοιχεία για τις συνθήκες κατάρρευσης των πύργων.» Ο ίδιος αναφέρεται ειδικά στις έρευνες του Εθνικού Ινστιτούτου Προτύπων και Τεχνολογίας (National Institute of Standards and Technology) και ζητά να διερευνηθούν και δικαστικά τα ευρήματα και οι ερευνητές του.
Ιδιαίτερη έμφαση προσδίδει ο κ. Gage στην κατάρρευση του Κτηρίου 7, ενός ουρανοξύστη 47 ορόφων ο οποίος αν και δεν χτυπήθηκε από αεροσκάφος «κατέρρευσε με επιτάχυνση ελεύθερης πτώσης.» Επιπλέον, τονίζει, πάνω από 100 αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για εκρήξεις και λάμψεις κατά την πτώση των κτηρίων και εκτόξευση κομματιών τους.
Ακόμη, υπάρχουν ενδείξεις «ανεπτυγμένης νανο-θερμικής εκρηκτικής ύλης στην σκόνη γύρω από το Κέντρο Εμπορίου.»
Ο κ. Gage επικαλείται ακόμα νόμο, σύμφωνα με τον οποίο αποτελεί σοβαρό ομοσπονδιακό έγκλημα η απόκρυψη πληροφοριών και απραγία όσων έχουν στοιχεία για έσχατη προδοσία.
Tα στοιχεία που αναφέρονται μπορεί να «επηρεάσουν σημαντικά και την δίκη του Khalid Shaikh Mohammed», ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση, καταλήγει ο κ. Gage.

Πηγή: Washington Times

πηγη"anamnisia.blogspot.com"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.