# #

28 Φεβ 2010

Μπακαλιάρος παστός με χορταρικά από την Κρανιά Κάτω Ολύμπου

Μπακαλιάρος παστός με χορταρικά από την Κρανιά Κάτω Ολύμπου

Υλικά
1 κιλό μπακαλιάρο παστό
300γρ. σπανάκι
1 μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια
1 μάτσο φρέσκα σκορδάκια
1 μάτσο σέσκουλα
1 μάτσο μάραθο
1 ποτηράκι χυμό ντομάτας
200γρ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Κόβουμε τον μπακαλιάρο και τον βάζουμε να ξαρμυρίσει αποβραδίς αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές. Πλένουμε και χοντροκόβουμε τα λαχανικά. Τα καβουρντίζουμε στο λάδι και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας. Τα σιγοβράζουμε με λίγο νερό για 10 λεπτά και κατόπιν απλώνουμε από πάνω τους τις μερίδες του μπακαλιάρου. Βράζουμε για λίγο ακόμα μέχρι να σωθεί το νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.