# #

28 Μαρ 2014

Ολύμπια Γη.... Oι ιθύνοντες του Δήμου «προσλαμβάνουν» ΑΤΥΠΑ ΚΑΙ.... ΠΑΡΑΝΟΜΑ !!!


Η παλαιοκομματική διοίκηση του Δήμου Δίου – Ολύμπου
 
 
Λιτόχωρο, 28 Μαρτίου 2014.-
 
Με την παλαιοκομματική τακτική του «ταξίματος» προσπαθεί ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου να διασώσει τον αναπληρωτή του και υποψήφιο Δήμαρχο στις προσεχείς εκλογές, που παλεύει να «κάνει» συνδυασμό, μα του κάκου…
 
Δήμαρχος και διάδοχος «πέρασαν» από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο θέμα που αφορά την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, τους γνωστούς σε όλους μας «διμηνίτες».
Ο θεσμός αυτός είχε καθιερωθεί για να καλύπτει κυρίως τις έκτακτες ανάγκες καθαριότητας στους θερινούς μήνες.
 
Τώρα όμως, ΠΡΙΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ και σε περίοδο που ο Δήμος δεν έχει αυξημένες απαιτήσεις για πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, οι ιθύνοντες του Δήμου «προσλαμβάνουν» ΑΤΥΠΑ ΚΑΙ.... ΠΑΡΑΝΟΜΑ ανυποψίαστους συνδημότες μας, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη τους για εργασία. Πρέπει να σημειωθεί ότι όσοι ξεκίνησαν να εργάζονται με το συγκεκριμένο καθεστώς εργάζονται ανασφάλιστοι, με όποιο ρίσκο συνεπάγεται αυτό για το Δήμο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, σε περίπτωση ατυχήματος.
 
Καταγγέλλουμε, την παράνομη αυτή τακτική και καλούμε τη δημοτική αρχή να σεβαστεί όχι μόνο το νόμο αλλά και τους 27.000 δημότες και τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες που θα κατακλύζουν το καλοκαίρι τις παραλίες μας και η ανάγκη για έκτακτο προσωπικό θα περισσεύει.
 
Επίσης, για να «κλειδώσει» υποψηφιότητα στους Πόρους, αγοράστηκαν προεκλογικά από την επιχείρησή του υποψηφίου σημαντικός αριθμός δενδρυλλίων, τα οποία τοποθετούνται ήδη παράπλευρα του γηπέδου ποδοσφαίρου.
 
Τελικά, αφεντικό, ο Δήμος έχει ή δεν έχει λεφτά, ή έχει λεφτά για λίγους;
 
Και αν έχει για αγορά δενδρυλλίων, γιατί επιβαρύνονται όλα τα νοικοκυριά της Δημοτικής Ενότητας Δίου με «χαράτσι» 65 ευρώ, ως δόση για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης που δεν έχει καν αρχίσει στα τέσσερα από τα έξι χωριά;
 
Μια και πλησιάζουν οι εκλογές, θερμή παράκληση, ας ρίξουν και λίγη άσφαλτο στους δρόμους της Καρίτσας.
Πρέπει ήδη να έχει «κάτσει» το χώμα κύριε αναπληρωτά.
 
Περιμένουμε εναγωνίως τις απαντήσεις από τον αναπληρωτή.
 

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ
Δημοτική Παράταξη
ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ
Το γραφείο Τύπου και ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.