# #

24 Μαρ 2014

Παρέλαση για μια επανάσταση που δεν έγινε ποτέ !!!


Εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η φετινή στρατιωτική παρέλαση της 25ηςΜαρτίου ώστε να τιμηθεί η επανάσταση του 1821 που δεν έγινε ποτέ. Εκτός αν θεωρείς επανάσταση την…κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά .

Φέτος θα πάρουν μέρος στην παρέλαση , εκτός από τα πεζοπόρα τμήματα που δεν προκαλούν εντύπωση και δέος , αεροπλάνα , ελικόπτερα και μηχανοκίνητα οχήματα τα οποία προκαλούν εντύπωση και δέος . Τα καύσιμα είναι μια ευγενική προσφορά του πρωτογενούς πλεονάσματος .

Το event θα έχει και τον prive χώρο του , μόνο για πολιτικούς , στον οποίο η πρόσβαση θα μπορεί να γίνει μέσω πρόσκλησης . Ο prive αυτός χώρος θα οριοθετηθεί με κάγκελα στην πλατεία Συντάγματος ενώ θα προστατεύεται από ματατζίδες οι οποίοι θα περιμένουν το μέρισμα από το πρωτογενές πλεόνασμα ως ανταπόδοση για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους . Γιατί χούντα χωρίς μπάτσους δεν γίνεται .

Ο λαός θα μπορεί να παρακολουθήσει  την παρέλαση από μακριά και αγαπημένοι . Άλλωστε ο λαός έχει συνηθίσει πλέον να παρακολουθεί τις εξελίξεις από μακριά , δεν θα του κακοφανεί .

(Αν ήσουν ο Κολοκοτρώνης και με κάποιο μαγικό τρόπο έβλεπες μετά από 200 χρόνια πως θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα , θα έκανες τον κόπο ; Ή θα έλεγες “δεν γαμιέται ;”)



ta kourelia tragoudame akoma

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΤΕ ΨΩΜΙ - ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΟΥΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΙΣΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



    ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΚΟΥΝΤΑΝΑΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.