# #

25 Μαρ 2014

ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ «ΔΕΞΙΟΥ ΤΟΜΕΑ» ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ..(βίντεο)

muzitsko-dexiostomeas-ukraineiΜε δύο σφαίρες στην καρδιά σκότωσαν άγνωστοι τον Αλεξάντρ Μουζίτσκο, ηγέτη του “Δεξιού Τομέα” στην Ουκρανία, στην πόλη Ronvo στην Δυτική Ουκρανία.
O Ουκρανός βουλευτής Aleksandr Doniy εγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook : “Το αυτοκίνητό του είχε αποκοπεί από δύο άλλα αυτοκίνητα. Το έσυραν και τον τοποθέτησαν πάνω σε αυτά τα αυτοκίνητα. Στη συνέχεια τον πέταξαν στο έδαφος, του έδεσαν τα χέρια πίσω από την πλάτη και τον σκότωσαν με δυο βολές στην καρδιά”.
Ο Μουζίτσκο ήταν γνωστός για τις αντισημιτικές θέσεις του και για τη συμμετοχή του στον πόλεμο της Τσετσενίας με την πλευρά των ανταρτών.
Τον περασμένο μήνα είχε μπει στο εισαγγελικό γραφείο για να ζητήσει το λόγο επειδή, κατά την άποψη του, η έρευνα για μια δολοφονία καθυστερούσε.
Στο βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου ο Μουζίτσκο αρπάζει τον εισαγγελέα από τη γραβάτα και τον σφίγγει,
ενώ σε μια ακόμη προσπάθεια του δικαστικού λειτουργού να του εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση τον χαστουκίζει δυνατά.

Εγκληματίας στην Τσετσενία
Φανατικός αντιρώσος, είχε συμμετάσχει ως εθελοντής στον πόλεμο στην Αμπχαζία, τη Γεωργία και την Τσετσενία. Το 1994 στην Τσετσενία διοικούσε την ομάδα εθελοντών “Viking” και ανήκε στην προσωπική φρουρά του Dudayev.
Μάλιστα του απένειμαν και τον τίτλο “Ήρωα του Έθνους” για τις υπηρεσίες του. Το 2012 εξελέγη βουλευτής της Ουκρανίας. Την περασμένη Τρίτη, αυτός ο πρώην μαχητής , κατέφθασε στο περιφερειακό κοινοβούλιο του Rovno απειλώντας τους βουλευτές με πολυβόλο και μαχαίρια και απαιτώντας έκδοση απόφασης για χορήγηση κατοικιών στις οικογένειες των διαδηλωτών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των βίαιων συγκρούσεων στο Κίεβο.
πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.