# #

22 Ιουν 2013

LIBERATION.Ο Αντώνης Σαμαράς φέρει την πλήρη ευθύνη για ΕΡΤ, ενώ δεν μπορεί να πείσει ούτε έναν επενδυτή!
Η πολιτική λιτότητας που επιβάλλει η Ευρώπη φέρει μερική ευθύνη για τη διάλυση του Ελληνικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, γράφει ο αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ της εφημερίδας Libération, ERIC DECOUTY, ενώ παράλληλα κάνει ευθεία επίθεση στον Σαμαρα:

"Η θλίψη του λαού της Ελλάδας, η οποία έχει χυθεί πάνω σε ολόκληρη την ήπειρο, είναι η κατάλληλη αντίδραση σε μια πράξη που δεν είναι καθόλου αντάξια μιας Δημοκρατίας. Ο Αντώνης Σαμαράς φέρει την πλήρη ευθύνη. Επειδή ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι εκείνος που ενήργησε χωρίς καν να  διαβουλευθεί με τους εταίρους του κυβερνητικού συνασπισμού.

Ο Σαμαράς, ο οποίος εδώ και μήνες έχει καταστεί ανίκανος να.. θεσπίσει τις μεταρρυθμίσεις που υποσχέθηκε και ο οποίος δεν είναι σε θέση να πείσει ούτε έναν επενδυτή για τα πλεονεκτήματα των ιδιωτικοποιήσεων, που έχει δεσμευτεί, πρέπει τώρα να αναλάβει τις ευθύνες του.


Όμως, η τρόικα, οι πιστωτές στην Ελλάδα, δεν μπορούν να απαλλαχθούν. Είναι απίθανο  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να έχει κάνει ανοιχτά έκκληση για το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Παρ 'όλα αυτά, η ανόητη πολιτική λιτότητας που επιβλήθηκε στην Ελλάδα είναι μία από τις αιτίες. »


Για να διαβάσετε το πλήρες άρθρο της Liberation, πατήστε ΕΔΩΜετάφραση-Απόδοση: LEFTeria-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.