# #

21 Ιουν 2013

Απίστευτο: Το ίδιο ακριβώς πιστεύει και η τροϊκα!

 Παρακαλούμε πολύ να μην το δει αυτό ο Αντώνης γιατί θα το ψηφίσει σαν πράξη νομοθετικού δικαίου με αναδρομική ισχύ και ο Βενιζέλος θα ισχυριστεί ότι έχει προσωρινό χαρακτήρα αλλά θα καταργηθεί όταν έρθει η αναπτυξη. Ο Μπαρμπα-Φώτης το πολύ πολύ να δηλώσει παρών!

Η 65χρονη Breatharian Navenna Shine από το Σιάτλ θέλησε να αποδείξει ότι ο άνθρωπος δεν χρειάζεται τροφή και...
μπορεί να ζήσει μόνο με το φως του Ήλιου. Μάλιστα ξεκίνησε να εφαρμόζει στην καθημερινότητα της τη "θέση" αυτή στερώντας από τον εαυτό της την τροφή. Είχε ανοίξει και ένα μπλογκ με το όνομα "Living on Light" και ενημέρωνε τον κόσμο για την πορεία του πειράματος της.

Τελικά αναγκάστηκε να το σταματήσει. Μετά από 45 μέρες, και έχοντας χάσει 15 κιλά ανακοίνωσε ότι το "πνευματικό της ταξίδι" όπως η ίδια το αποκαλούσε, έφτασε στο τέλος του.

Η ίδια πάντως λέει ότι το γεγονός πως αναγκάστηκε να σταματήσει δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν ισχύει η υπόθεση της. Απλά, όπως γράφει, "ακόμη και αν κατάφερνα να το αποδείξω, ο κόσμος δεν είναι έτοιμος να μάθει την Αλήθεια". "Είναι σαν να δώσεις σε ένα νήπιο ένα γεμάτο περίστροφο. Η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων θα σκοτώνονταν με αυτό" προσθέτει.
Ενώ γράφει πως ελπίζει το παράδειγμά της να αποτελέσει έμπνευση για άλλους ανθρώπους να πειραματιστούν για να αποδείξουν ότι ο Ήλιος (και μόνο) μας τρέφει όλους.

http://tro-mpa-xtiko.blogspot.com/2013/06/blog-post_7769.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.