# #

19 Ιουν 2013

Σχέδιο(Tρομερό) Σαμαρά για την ΕΡΤ..Την πρότασή του για την ΕΡΤ θα παρουσιάσει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη. 
Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει στους άλλους δυο πολιτικούς αρχηγούς το νέο πυρηνικό...
πρόγραμμα της Ελλάδας και τα σχέδια για την εκτόξευση πυραύλου στον Άρη.
Το σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά για την νέα ΕΡΤ είναι πρωτοποριακό, όπως ήταν και η έξοχη ιδέα για το λουκέτο που προκάλεσε ενθουσιασμό σε όλες τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, στα ξένα ΜΜΕ και σε όλους τους Έλληνες.
Η νέα ΕΡΤ θα υπάγεται στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ δεν αποκλείεται να υπάγεται και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ώστε να τιμηθεί και η ΥΕΝΕΔ που κανείς δεν αναφέρει όταν κάνει αφιερώματα στην ιστορία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.
Για να λειτουργήσει η μεταβατική δημόσια τηλεόραση, θα γίνουν προσλήψεις με συμβάσεις έργου δίμηνης διάρκειας, ενώ υπάρχει και η σκέψη να προσληφθούν Μπαγκλαντεσιανοί εργάτες από τη Μανωλάδα, για να μην χρειαστεί να πληρώνονται και να έχουν ασφαλιστικά δικαιώματα.
Το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ θα βγαίνει από 30 άτομα, ενώ θα υπάρχει και ένας δίμετρος μαύρος μποντιμπιλντεράς, για να τους μαστιγώνει και να μην τεμπελιάζουν.
Οι τριάντα εργαζόμενοι θα μένουν φυλακισμένοι μέσα στο κτίριο της ΕΡΤ γιατί υπάρχει ο φόβος πως, αν τους αφήσουν να πάνε στα σπίτια τους, δεν θα επιστρέψουν ποτέ.
Και τα τρία κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης θα έχουν το ίδιο πρόγραμμα -και αυτό θα είναι κάπως βαρετό-, οπότε, για να φτάσει η τηλεθέαση στα ύψη, υπάρχει η σκέψη να γίνει ένα ριάλιτι με τους 30 έγκλειστους εργαζόμενους και να τους παρακολουθούμε όλη μέρα να δουλεύουν, να τρώνε, να κοιμούνται, να καβγαδίζουν και να φασώνονται στις τουαλέτες.
Κάθε Κυριακή, θα ψηφίζουμε τον πιο συμπαθητικό εργαζόμενο για αποχώρηση, ώστε να του χαρίσουμε την ελευθερία του από το κολαστήριο της ΕΡΤ.
Για την μεταβατική δημόσια τηλεόραση με τους 30 εργαζόμενους θα υπάρχει μια προσωρινή διοικούσα επιτροπή που θα αποτελείται από 2.600 άτομα.
Επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής θα μπορούν να είναι στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή της ΔΗΜΑΡ, αν και -μετά την εκπληκτική ιδέα για το μαύρο που έπεσε στην οθόνη- όλοι συμφωνούν πως η θέση του διοικητή ανήκει δικαιωματικά στον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργο Μουρούστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.