# #

25 Μαΐ 2013

Το SIEG – HEIL σας πείραξε δημοκράτες της φακής!

mpafos
«Ως δημόσιο πρόσωπο είμαι ανοιχτός στην κριτική, αρκεί να είναι καλόπιστη. Χτυπήματα κάτω από τη μέση, όμως, δεν ανέχομαι. Υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου και κυρίως την αποφασιστικότητά μου. Εγώ θα φέρω σε πέρας το έργο που μου ανατέθηκε, είτε τους αρέσει, είτε όχι» διαβάζουμε στη Real.
Αλλού αναφέρει: 
«Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Τις έχω ήδη αυτές τις πιέσεις και με στενοχωρεί πολύ. Γνωρίζω πόσο ευαίσθητη είναι ακόμα η κατάσταση. Αρκεί ένα μικρό λάθος για να γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε με πάρα πολύ κόπο»
Αλλά δε σταματά εκεί ο ...
“ήρθα για να μείνω” ΥΠΟΙΚ που θα φέρει σε πέρας την αποστολή του. Λέει κι άλλα.
Π.χ. ότι επιμένει πως το 2014 θα βγούμε στις αγορές.
Ποιες αγορές όμως κε Στουρνάρα μου; Σε ξαναρώτησα. Στις λαϊκές αγορές για να αγοράσουμε τομάτες; Στο Capalicarsi για να πάρουμε δερμάτινα; Γιατί για αγορές οικονομικές δεν το βλέπω. Και καλά, άσε με εμένα. Την Κομισιόν που είπε για αρκετά ακόμη χρόνια δεν την υπολογίζεις ή από την πολλή δουλειά λόγω της ουράς των ξένων επενδυτών δεν ενημερώνεσαι σωστά;
Μάλιστα σε άλλο σημείο ο ΥΠΟΙΚ λέει ότι δεν ανέχεται τα χτυπήματα κάτω από τη μέση στην κριτική. Δηλαδή εσύ κε υπουργέ μπορείς να μας ξεσκίζεις καθημερινά, να μας λες ότι ήρθες για να μείνεις, ότι είτε μας αρέσει είτε όχι θα μας αποτελειώσεις, να οδηγείς ανθρώπους στον πήδο από το μπαλκόνι, γέροντες στα παγκάκια τις νύχτες και νέους στην ξενιτιά και εμείς θα πρέπει να το βουλώσουμε.
Κατά τα λοιπά το SIEG – HEIL σας πείραξε δημοκράτες της φακής!
Πάμε όλοι μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.