# #

20 Μαΐ 2013

Πανικός στο Μέγαρο Μαξίμου: Η Μέρκελ βουλιάζει, ο Σαμαράς καταρρέει


Ο Αντώνης Σαμαράς με την πολιτική του προϊσταμένηΟ Αντώνης Σαμαράς με την πολιτική του προϊσταμένη
“ Τα “μπράβο” των γερμανικών εφημερίδων στον Σαμαρά δεν είναι παρά η απέλπιδα προσπάθεια της Μέρκελ να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της. Η Μέρκελ στην καλύτερη για κείνη περίπτωση θα αναγκασθεί να συγκυβερνήσει με τους Σοσιαλδημοκράτες. Στην χειρότερη θα ηττηθεί και θα βρεθεί εκτός παιγνιδιού. ”


Η αντίστροφη μέτρηση για την Μέρκελ έχει αρχίσει.

Και όσο πιο πολύ, η άλλοτε σιδηρά κυρία, θα ..
πέφτει στις δημοσκοπήσεις τόσο πιο πολλά λεφτά θα μοιράζονται ανάμεσα στα εγχώρια παπαγαλάκια του συστήματος για να δίνουν μια επική διάσταση στις “επιτυχίες” της κυβέρνησης.

Τα “μπράβο” των γερμανικών εφημερίδων στον Σαμαρά δεν είναι παρά η απέλπιδα προσπάθεια της Μέρκελ να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της. Η Μέρκελ στην καλύτερη για κείνη περίπτωση θα αναγκασθεί να συγκυβερνήσει με τους Σοσιαλδημοκράτες. Στην χειρότερη θα ηττηθεί και θα βρεθεί εκτός παιγνιδιού.

Τι θα σημάνει αυτό για την Ελλάδα;

Την απάντηση την έχει δώσει η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ σ΄εκείνη την συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη -Κράτος θα έχετε ως τις γερμανικές εκλογές. Μετά πάπαλα… Το γεγονός ότι τα εγχώρια παπαγαλάκια κάνουν ομαδικά λόγο για έξοδο από το τούνελ αποκαλύπτει τον “συντονισμό” της επιχείρησης.

Η αισιοδοξία που καλλιεργείται είναι για να μας κοιμίσουν ως τις γερμανικές εκλογές, να γίνουν οι μεγάλες αρπαχτές από την θερινή φούσκα του Χρηματιστηρίου, να πέσει ένα κούρεμα αλά Κύπρος και στη συνέχεια εκεί κατά τον Νοέμβριο να μας δείξουν την έξοδο από το ευρώ.

Για το πόσο μας παραμυθιάζουν σχετικά με την Ελλάδα που παίρνει τα πάνω της (πως θα γίνει αυτό με όλους τους νταβατζήδες στις θέσεις τους;) διαβάστε το άρθρο του Γιώργου Δελαστίκ. Αντε και καλή τύχη μάγκες…

Δείτε το video που ακολουθεί

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.