# #

21 Μαΐ 2013

Τα δύο άκρα και ο βλάκας




Υποκλίνομαι στη συνεχή προσπάθεια που κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να μας πείσει ότι είναι βλάκας. 

Τελείως. . .

Χθες επανέλαβε άλλη μια φορά τη θεωρία των δύο άκρων, παραλληλίζοντας τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με το ΣΥΡΙΖΑ. Την ώρα που η κυβέρνηση αναγκάζεται από την ΕΕ να ψηφίσει νόμο κατά του ρατσισμού, ο Κεδίκογλου νομιμοποιεί εμμέσως τη δράση των Χρυσαύγουλων. Και ικανοποιεί τον επί της ουσίας ακροδεξιό πρωθυπουργό και τους ομοϊδεάτες του υπουργούς, σαν τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη.

Για να δέσει το "γλυκό", ο Σα(χλα)μαράς ετοιμάζεται στο συνέδριο της ΝΔ, που θα γίνει τον Ιούνιο, να ...δεχθεί στο κόμμα την επιστροφή του Καρατζαφύρερ. 

Ο Σα(χλα)μαράς προσπαθεί να ηγεμονεύσει σε ό,τι υπάρχει δεξιότερα της ΝΔ. Γι' αυτό και η επινόηση της θεωρίας "των δύο άκρων". Τοποθετεί τη σωτηρία και την παραμονή του στη θέση του πρωθυπουργού, πάνω από τα θύματα και τις ζωές των μεταναστών που σίγουρα θα χαθούν από τις επιθέσεις των Ναζιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Το τελευταίο επεισόδιο στη Βουλή με τους Χρυσαυγίτες βουλευτές και τη χυδαία συμπεριφορά τους, επεισόδιο που "εξέπληξε" δήθεν τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" και τα ΜΜΕ, δεν ήταν χειρότερο από τη χυδαία συμπεριφορά της κυβέρνησης απέναντι στους πολίτες. Γιατί είναι χυδαίο να έχεις εκατομμύρια ανθρώπους να ζουν στο όριο της φτώχειας ή κάτω από αυτό και εσύ να αδιαφορείς. Γιατί είναι χυδαίο να λες σε αυτόν που πεινάει και δεν μπορεί να αγοράσει τα φάρμακα που χρειάζεται, ότι η θέση του σύντομα θα βελτιωθεί επειδή εσύ ξεπουλάς τη δημόσια περιουσία, την περιουσία των χειμαζόμενων ανθρώπων.

Και μη χαίρεσαι που έχεις τους διαπλεκόμενους δημοσιογράφους να σε συγχαίρουν για τις αποφάσεις σου. Σαν τον Τ. Χατζή του Σκάι, που διαφώνησε σφόδρα και εξεμάνη με την κίνηση για τη συγκέντρωση υπογραφών κατά της εμφάνισης στο Εδιμβούργο του ΓΑΠα. Θέτοντας ο Χατζής υποψηφιότητα για να κερδίσει τον τίτλο του γελοιοδέστερου δημοσιογράφου του Σκάι, τίτλο που δικαίως κατέχει μέχρι σήμερα ο Πορτοσάλτε.

1 σχόλιο:

  1. Και μια και γίνεται ο λόγος και για το λεγόμενο "δημοκρατικό τόξο", αυτό συμπεριλαμβάνει και τους εκχωρήσαντες σχεδόν πλήρως την εθνική κυριαρχία και εκποιούντες την πολύτιμη εθνική περιουσία;
    Δεν θα έπρεπε να γίνεται λόγος μόνον για "πατριωτικό δημοκρατικό τόξο", για να εξαιρούνται οι υποτελείς, που με τα πραττόμενά τους τροφοδοτούν τη Χρυσή Αυγή;
    Είναι ποτέ δυνατόν, εάν γίνουν εκλογές και αναδειχθεί πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ (αλλά χωρίς κοινοβουλευτική αυτοδυναμία), να δεχθούμε να συνεργασθεί με τη ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ, να δώσει πολιτικό "φιλί ζωής" στους υποτελείς;
    Ασε που αν δεν αποκλείσει εξαρχής και "με το μαχαίρι" αυτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουμε να ανεβαίνουν θεαματικά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο Αλαβάνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.