# #

24 Μαΐ 2013

Το αστείο της ημέρας.....

Η Αννα Διαμαντοπούλου αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ και ιδρύει νέο κόμμα
Την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ και την πρόθεσή της να ιδρύσει νέο κόμμα μαζί με άλλους ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ και στον Μανώλη Κοττάκη η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου.
«Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει πια» τονίζει εγείροντας θέμα «ηθικής αξιοπιστίας» ενώ αποκαλύπτει ότι..
βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες με τη συμμετοχή και της ίδιας για την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού ο οποίος θα υπερασπίζεται την επιχειρηματικότητα, την αξιοκρατία και τη στελέχωση του δημοσίου από αρίστους.
Η κυρία Διαμαντοπούλου ζητά την αποχώρηση της τρόικας από την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο και την υποκατάστασή της στον έλεγχο του μνημονίου από το κοινοβούλιο, οι επιτροπές του οποίου θα ελέγχουν σε μηνιαία βάση τους υπουργούς. «Τρόικα τέλος» λέει χαρακτηριστικά.
Προτείνει επίσης την υποτίμηση του ευρώ.
Τέλος, σε ό,τι αφορά το παρελθόν κάνει την αυτοκριτική της, παραδέχεται ότι «κούνησα το δάκτυλο στην κοινωνία» και ότι τώρα «έχω ανάγκη την ταπείνωση»


Οι γελοιότητες δεν έχουν τέλος στο ΠΑΣΟΚ...

1 σχόλιο:

  1. Επείδη είδαμε και απο είδαμε και δεν βγαίνει τίποτα απο αλλού τώρα θα κάνουμε και δικό μας κόμμα μετά απο ψευδοαυτοκριτική. Δεν την εκφράζει πλέον σοβαρά; Τους΄Ελληνες ποιός τους εκφράζει; Θα παραδεχόμουν αυτά που λέει αυτή η κυρία αν έβγαινε να πεί όλες τις αλήθειες όχι τα καθιερωμένα κλισιέ.
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.