25 Απρ 2013

Ανταπόκριση απ' την Αμερική: Υποδέχονται τον Ν.Δένδια με συγκέντρωση διαμαρτυρίας γιατί "Καταζητείται για εγκλήματα σε βάρος του Ελληνικού λαού".


Το είχαμε σχεδόν προαναγγείλει σε περασμένη ανάρτηση μας. Αναφερόμαστε  στην ανταπόκριση που μας είχε στείλει συντρόφισσα απ’ την Αμερική  και μας έλεγε ότι «Ο Νίκος Δένδιας δίνει την Πέμπτη 25/4 ομιλία στο Κολέγιο Τζον Τζέι του City University of New York στη Νέα Υόρκη με θέμα: "Η ασφάλεια των πολιτών και το κράτος του νόμου"».

Δεν σημειώναμε τυχαία τότε εμείς: «Δεν είμαστε σίγουρη ότι η υποδοχή που θα έχει στο Πανεπιστήμιο ο Ν, Δένδιας θα τον ενθουσιάσει. Ο "Καίσαρας" δεν είναι "κόκκινο πανί" μόνο για τους "γαλάτες" της Ιερισσού. Αρκετοί Ελληνες που ζουν στην Νέα Υόρκη και έχουν άποψη για το ποιόν του υπουργού καταστολής δεν είναι σίγουρο ότι θα υποδεχθούν τον κρατικό αξιωματούχο με … "ανοιχτές αγκάλες"».

Ετσι λοιπόν σήμερα περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη των υπουργό μπάτσων και καταστολής αφού –απ’ ότι μας λέει ανταπόκριση που μας έρχεται απ’ την Αμερική-προγραμματίζεται διαμαρτυρία σήμερα μέσα και απ 'εξω απ' την αίθουσα όπου θα μιλήσει ο Δένδιας στο Τζον Τζέι στη ΝΥ. Κυκλοφορεί ευρέως το φυλλάδιο  με τίτλο "Καταζητείται για εγκλήματα σε βάρος του Ελληνικού λαού"».

Λόγω διαφοράς ώρας νεώτερα θα έχουμε αργότερα, όταν πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.