# #

26 Απρ 2013

Αγαπητέ μικροαστούλη...


Να τα πάρουμε με τη σειρά όχι από το μακρυνό παρελθον αλλά από το πρόσφατο. Ήρθε ο ΓΑΠ, μέσα σε 100 μέρες η χώρα παραιτήθηκε από τα κυριαρχικά της δικαιώματα που είχε ή και θα μπορούσαν να προκύψουν. Καλά ως εδώ; Αυτό ήταν το Μνημόνιο Ι.

Μετά από λίγο έρχεται το Μεσοπρόθεσμο για να ανοίξει ταμείο για το δημόσιο χρέος. Κάτι που σημαίνει ότι πρώτα θα αποπληρώνονται οι δόσεις των δανείων και ότι μένει για τον μαλάκα τον Έλληνα... αν μένει. Κάτι που έρχεται σαν μάντης κακών για τα ταμεία, ήδη πριν το κούρεμα.

Αφού φωνάζεις στις πλατείες όλο το καλοκαίρι να φύγει ο ΓΑΠ το MEGA σε άκουσε... Φεύγει ο ΓΑΠ έρχεται Παπαδήμος με Μνημόνιο ΙΙ και PSI. Του τέστιν τα πήρε όλα και έφυγε. Λεφτά από τα ταμεία, από μικροομολογιούχους, από Οργανισμούς Δημοσίου Δικαίου... όπου βρήκε λιμνάζων χρήμα το έδωσε πεσκέσι στα ευρωπαϊκα "συναιτεράκια" μας. Πάει και αυτό.

Γίνονται εκλογές. Όλο φοβέρα ήσουν μικροαστούλη αλλά από κοκό τίποτα. Μετά τον πρώτο γύρο σου πατάνε ένα δυνατό ξέχεσμα από τα media και πας και ψηφίζεις 50% Μνημονιακά. Επική νίκη των σοβαρών και υπευθυνων δυνάμεων. Αυτοί με τη σειρά τους δεν άργησαν πολύ, φέραν Μνημόνιο ΙΙΙ και πράξεις νομοθετικού δικαίου που έδωσαν ότι είχε απομείνει μαζί με τα κλειδιά της χώρας και επιπλέον μας δέσμευσαν για άλλα 50 χρόνια.

Αλλά μαλάκα μικροαστούλη είσαι τόσο πατριωτης, μα τόσο πατριώτης που αυτό δεν το είδες γιατι ασχολιόσουν με τη βόμβα στο MALL και τι θα απογίνει ο Λάτσης:

ΦΕΚ 240 - 12/12/2012
Έγκριση των Σχεδίων των Συμβάσεων Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», της
Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων ΣΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή των Συμβάσεων και άλλες επείγουσες διατάξεις....

Λοιπόν μαλάκα Έλληνα μικροαστούλη; Ακόμα με τη χτεσινή συμβολική υποστολή σημαίας έχεις πειραχτεί; Η Παραπάνω δεν σου έφτασε που ήταν και επίσημη; Όταν ο Πρετεντέρης βγήκε και είπε πως ξέρανε ότι δεν έβγαινε το πρόγραμμα αλλά βγαίναν και λέγαν άλλα από τα κανάλια γιατί τέτοιες ήταν οι εντολές, φαντάζομαι δεν σε πείραξε καθόλου. Ούτε καν κουνηθηκες από την καναπεδάρα.


Και συγγνωμη κιόλας αλλά να ρωτήσω κάτι πρακτικό; Αυτό δεν είναι αντιποιηση συμβόλου; Μόνο ο Κολλάτος δηλαδή θα την πληρώσει που στην τελική δεν είπε και κανα ψέμα ο ανθρωπος...


Το να χαιρετάνε ναζιστικά δίπλα από το Εθνικό Σύμβολο δεν είναι βεβήλωση; Οι αναρχικοί ή οι Ναζί το '40 κάψανε και ματώσανε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη;


Οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι, πρωταγωνιστούν στο παρακάτω ντοκιμαντέρ που μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

http://tro-mpa-xtiko.blogspot.com/2013/04/blog-post_4226.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.