# #

13 Απρ 2012

Ο Γκλέτσος έσπασε στο ξύλο εργολάβο που του πρότεινε μίζα...Βίντεο


gletsosΣάλο έχει προκαλέσει το ρεπορτάζ του LamiaReport, για τον πρωινό ξυλοδαρμό εργολάβου μέσα στο γραφείου του δημάρχου Στυλίδας, ο οποίος είπε στον Απόστολο Γκλέτσο..


 "Μην είσαι κορόιδο...θα σου μάθω εγώ τη δουλειά να τα μοιραζόμαστε" και βγήκε "σηκωτός" από το Δημαρχείο.
O πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ν. Φθιώτιδας Νίκος Καλτσάς, υπογράμμισε πως..
 "Ως εκπρόσωπος και Πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΔΕ Φθιώτιδας καταδικάζω απερίφραστα το περιστατικό που κατήγγειλε ο Δήμαρχος Στυλίδας κος Γκλέτσος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επικροτώ τη χρήση βίας, απ' όπου κι αν αυτή προέρχεται.
Αντίθετα καταδικάζω το θράσος του "συναδέλφου" που προς το παρόν παραμένει άγνωστος, να προσπαθεί με πρακτικές αντιδεοντολογικές, αντισυναδελφικές, ανήθικες και κατάπτυστες, να διαπλακεί με τοπικό άρχοντα έχοντας ως μόνο σκοπό την κερδοσκοπία, την ανηθικότητα και τον καιροσκοπισμό.
Ο κλάδος μας δεν αποτελείται από αγγέλους, όμως εδώ και χρόνια προσπαθούμε μάταια να αναδείξουμε και να απομακρύνουμε φαινόμενα αυτού του είδους αφού ως φαίνεται, υπάρχει συγκάλυψη και αποδοχή αυτών, από υψηλά ιστάμενα στελέχη της αυτοδιοίκησης, των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους αλλά και της κεντρικής εξουσίας.
Μετά από δεκάδες παραστάσεις στο αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ο κλάδος μας κατάφερε με το Ν4053/12 άρθρο 35, να καταργήσει την πρακτική της διαπλοκής μέσω των αναθέσεων έργων, ενώ σήμερα το Υπ.Εσωτερικών πασχίζει να ανοίξει και πάλι την κερκόπορτα των αναθέσεων εργασιών δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε κατάπτυστους "συναδέλφους" να συνεχίσουν ανενόχλητοι τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος κάνοντας παράλληλα εισφοροδιαφυγή αφού οι εργασίες δεν ανήκουν στο ίδιο εισφοροδοτικό σύστημα των έργων.
Θεωρώ ότι η αντίσταση και το σθένος ενάντια στη διαπλοκή, που επέδειξε ο Δήμαρχος Στυλίδας, θα πρέπει να βρει μιμητές ανάμεσα στους υπόλοιπους αιρετούς και μη, άρχοντες του τόπου και θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε τέτοιου είδους προσπάθεια.
Παρακαλώ βέβαια να παραπεμφθεί το όλο περιστατικό στη δικαιοσύνη, ώστε να μην δυσφημίζεται ολόκληρος ο κλάδος των εργοληπτών εξαιτίας "συναδέλφων" που αποτελούν ντροπή για τον κλάδο μας αλλά γενικότερα και για την κοινωνία μας."
Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport o Απόστολος Γκλέτσος για τον Λαμιώτη εργολάβο που πήγε στο γραφείο του και του είπε: "Μην είσαι κορόιδο...θα σου μάθω εγώ τη δουλειά να τα μοιραζόμαστε".




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.