# #

14 Απρ 2012

Τι θα πρέπει να θυμάστε πριν ψηφίσετε



Το παρόν αποτελεί προειδοποίηση περί των επικείμενων εκλογών, ώστε, συμπολίτες μου, να μην πέσετε ξανά στην ίδια παγίδα που στήνουν τα ίδια πρόσωπα τις τελευταίες δεκαετίες.

Πλέον δεν πρέπει να ομιλούμε περί δεξιάς, αριστεράς, πάνω, κάτω και όλων των γεωγραφικών προσδιορισμών. Εϊναι πολύ απλά τα πράγματα, ή εφαρμόζεται το μνημόνιο όπως το.....

παραλάβαμε ή ακολουθείται μία άλλη συνταγή στην οποία θα συμμετέχουν όλες οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας για να υπάρξει επιτέλους πραγματική απεξάρτηση και ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Ρωτάω εσάς, τους απογοητευμένους και προδομένους ψηφοφόρους των μεγάλων κομμάτων:έχετε δει καμμία διαφορά στην πολιτική που ακολουθήθηκε από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τους τελευταίους μήνες, όσον αφορά την εφαρμογή του μνημονίου; Μετά χαράς συνεργάστηκαν με απώτερο στόχο την ύστατη πρόσπάθεια διακράτησης της πολιτικής τους εξουσίας, κάτω από τη μικροπολιτική δικαιολογία περί "σωτηρίας της πατρίδος" την οποία οι ίδιοι με τις πράξεις τους επί τέσσερεις δεκαετίες τώρα έσμπρωχναν σε αυτό το σημείο.

Τα ρουσφέτια παντώς είδους, ακόμα και την ύστατη στιγμή με τις εκατοντάδες τροπολογίες που αμφότεροι ψήφισαν, δε σηματοδοτούν σημεία μεταμέλειας ούτε και αλλαγής νοοτροπίας των εφαρμοστών της απάνθρωπης πολιτικής του μνημονίου που αυτοί μας προσέφεραν ως πανάκεια, ενώ στην αρχή το ξόρκιζαν ως δαιμονικό και κατάπτυστο ακόμα και ως ιδέα.

Η αλλαγή αρχηγού στα πρώην "μεγάλα κόμματα" δε σημαίνει και αλλαγή ιδεολογίας, είναι μονάχα οι μπροστάρηδες ενός συστήματος που έχει πλέον σαπίσει και χρήζει αλλαγής από ανθρώπους που θα φέρουν τους ίδιους καταστροφείς της Ελλάδας στο ειδώλειο του κατηγορουμένου, ακόμα και με τη σύσταση ειδικών δικαστηρίων.

Τι νομίζατε, πως με μία μικρή εκκαθάριση των παράνομων μεταναστών από την Αθήνα για τα μάτια του κόσμου(φυλακίζοντάς τους αλλού), τη σύλληψη του Άκη σήμερα, όπως και τις προεκλογικές δεσμεύσεις για "κουρέματα" στα δάνεια, έχει αρχίσει η ανάκαμψη της χώρας; Όλα είναι για τα μάτια του κόσμου, τα δικά σας μάτια που έχουν δει τόσα πολλά πλέον και δεν πιστεύουν τίποτα πια, αλλά όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή πάλι θα σας χτυπήσουν τον ώμο με το δίλημμα της ψεύτικης εμπιστοσύνης και της ύπαρξης ενός μυστικού σχεδίου.

Εγώ δε μπορώ να περιμένω πλέον, βαρέθηκα τα ψέμματα και επιτέλους θέλω να ξυπνήσουν και οι συμπολίτες μου. Δε διαθέτω τη λύση και την τέλεια ιδεολογική προσέγγιση στα πάντα, αλλά σίγουρα πιστεύω πως ούτε οι συγκεκριμένοι πολιτικοί των 4-5 κομμάτων που θα συνεργαστούν μετά τις εκλογές καθώς δε θα αποκτήσουν αυτοδυναμία, διαθέτουν κάτι άλλο εκτός από τις προσταγές που ψήφισαν πριν μερικούς μήνες για το ξεπούλημα της χώρας.

Οπότε, δεν πρόκειται η ψήφος σε αυτά τα 4-5 κόμματα που είναι διατεθιμένοι να συνεργαστούν μετεκλογικά "για το καλό της χώρας" εφαρμόζοντας το μνημόνιο, να εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο την προσταγή που θα δώσετε με την ψήφο σας, ακόμα και με δήθεν κόκκινες γραμμές που υποτίθεται πως θα τραβήξουν. Πάλι θα σας προδώσουν και πάλι θα βλέπετε τις αδικίες γύρω σας να μένουν ατιμώρητες.

Δηλώνω αντιμνημονιακός και επιθυμώ τη συνεργασία μεταξύ των Ελλήνων και την απονομή δικαιοσύνης στη χώρα που αυτή γεννήθηκε.

http://warraxgr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.