# #

11 Απρ 2012

ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@&@#$ ΕΛΛΗΝΑ!




Kυρία Διαμαντοπούλου, σας θαυμάζω, μπορώ να κάνω και αλλιώς;



 Θαυμάζω το πνεύμα λιτότητας που σας διακρίνει, την κατανόηση που έμπρακτα δείχνετε στην ανάγκη να εξοικονομήσουμε πόρους από παντού, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το δυσβάσταχτο χρέος που μας κληρονόμησαν οι άφρονες κυβερνήσεις της δεξιάς και οι σπάταλοι και επιδειξιομανείς προκάτοχοί σας στο Υπ. Παιδείας.


 Ας μάθουν οι παλαιότεροι και ας διδαχθούν οι νεώτεροι από τη μετρημένη και συνετή σας διαχείριση στο ...
Υπ. Παιδείας, όπου με τη συνεργασία τριάντα και μόνο ειδικών συμβούλων, τακτικών συνεργατών, ατάκτων προσκεκλημένων, ειδικών επιστημόνων, ανειδίκευτων κολλητών, μετακλητών κομματόσκυλων κλπ… κλπ… καταφέρατε μέσα σε δύο χρόνια να κάνετε την παιδεία μπουρδέλο!


Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια…


Χάρρυ Κλυνν

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΕΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.... Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΥΝΕΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ [ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΑΔΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΑΣ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ]. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΝΔ. ΑΣ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ, ΝΑ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ ΨΩΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.