# #

11 Απρ 2012

«Τον Τσοχατζόπουλο τον έπιασαν, με τον Βενιζέλο τι θα κάνουν;»


«Τον Τσοχατζόπουλο τον έπιασαν, με τον Βενιζέλο τι θα κάνουν;»


«Τον Τσοχατζόπουλο τον έπιασαν, με τον Βενιζέλο τι θα κάνουν;»

«Τον Τσοχατζόπουλο τον έπιασαν, με τον Βενιζέλο τι θα κάνουν;» ήταν το ερώτημα που έθεσε μιλώντας νωρίτερα στον Real Fm και ξεκινώντας επιθετικά ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ...
ΛΑΟΣ ο δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος.


 Ο κ.Κύρτσος υπενθύμισε, όπως γράφει η Ναυτεμπορική ότι ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι αυτός που «έβαλε την υπογραφή του για να πάρουμε και τα υπόλοιπα γερμανικά υποβρύχια, κόστους 2 δισ. ευρώ».



Εν τω μεταξύ, πολύ βολική χαρακτήρισε την ημερομηνία της σύλληψης του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.


http://www.lifo.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν νομίζω ότι θα το προχωρίσουν -εκτός και αν το πολιτικό σύστημα είναι σε πλήρη συννενόηση...όσο για την αθωότητά του (παραγραφή κλπ) ας είναι καλά ο νόμος της ανεύθυνης ευθύνης βενιζέλου περί υπουργών ,όλοι λάδι -παρθένες και αθώες περιστερές.
    Για να είμαστε όμως δίκαιοι θα έπρεπε κανονικά η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" να είχε συλλάβει και παραπέμψει πρώτα τον βενιζέλο σαν ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ για τον κατάπτυστο νόμο "ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ",αντ' αυτού ο φρικαλέος βενιζέλος μας μοστράρει αρχηγός του" παρένθετου" κόμματος της ληστοσυμμορίας επιδιώκοντας την ψήφο των ιθαγενών αντί μπιχλιμπιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.