# #

27 Ιαν 2012

Η Δημοκρατική Αριστερά του ΠΑΣΟΚ; Οχι, δεν θα πάρω!



Αν είναι το ΠΑΣΟΚ να πεθάνει για να αναστηθεί ως Δημοκρατική Αριστερά, ίσως είναι προτιμότερο να μείνει ακόμα στη ζωή μέχρι να μη μπορεί πια κανείς να το σώσει! 

Κι αυτό γιατί δεν είναι λύση η μεταμφίεση ενός σάπιου συστήματος, ώστε να διαιωνίζεται ένα μοντέλο διακυβέρνησης το οποίο έχει αποτύχει παταγωδώς...

Προσέξτε τη ρητορική του Φ. Κουβέλη, εφόσον βεβαίως έχετε την ψυχική αντοχή να την παρακολουθείτε συστηματικά χωρίς να σας παίρνει ο ύπνος:
 το πρόβλημα δεν είναι το τί λέει, σε αυτό είναι συνεπής στην αριστερή αντίληψη της ζωής, αλλά στην παθητικότητα με την οποία...δεν αντιμετωπίζει ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

 Για παράδειγμα, η Δημοκρατική Αριστερά είναι κατά της κατάργησης του κατώτατου, του 13ου και του 14ου μισθού.
 Ωστόσο, με τη σιωπηρή στήριξή της στην κυβέρνηση Παπαδήμου (πρέπει να κρατούνται κι αυτά τα έρμα τα προσχήματα) στην ουσία καλεί τον ελληνικό λαό να τον σφάξει ο αγάς του για να αγιάσει...

Δυστυχώς η ελληνική Αριστερά είναι κατακερματισμένη σε κόμματα που λένε αφοριστικά "όχι" σε όποια μεταρρύθμιση προτείνεται από την τρόικα και την κυβέρνηση και σε άλλα που λειτουργούν σαν αναχώματα της διαπλοκής, ώστε να μην "παρασυρθεί" ο λαός και κινηθεί αποφασιστικότερα σε βάρος των τυράννων του.

 Τη δεδομένη στιγμή, όμως, σαφώς και προτιμώ εκείνους τους κομματικούς σχηματισμούς που αντιστέκονται σθεναρά στην υποδούλωση των ελλήνων από άλλους που κρατάνε ζεστή την "καρέκλα" του συστήματος μέχρι αυτό να επανέλθει δριμύτερο...

3 σχόλια:

  1. Σας πονάει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ε! εκκολαπτόμενα κομμούνια. Με το ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ σας πιάνει ο ύπνος ενώ με το Τσίπρα πέφτετε σε βαθύ προβληματισμό. Ευτυχώς που είστε εσείς οι Ελληνάρες - Επαναστάτες που αντιστέκεστε στην υποδούλωση των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑ χα χα πασοκικο τραμπουκι εισαι μωραδερφακι μου ? ...και τα γραφεις ...αυτα.... που την 'βρηκε ' την 'ιδεολογια ' η δημαρ και εχεις και το θρασος και 'βριζεις'...για πρασινοφρουροτοπικη...παρετΗμενη του μπατσοκ εισαι....!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θράσος μάλλον το έχει αυτός που έχει αραδιάσει τόσες ανοησίες στο παραπάνω κείμενο πιστεύοντας μάλιστα ότι γράφει και κάτι το σημαντικό.
    Όσο για σένα (ΑνώνυμοςJan 27, 2012 05:10 AM) στην ερώτηση σου αν είμαι "πασοκικο τραμπουκι" σου απαντώ αρνητικά.
    Τέλος για να σου φύγει και η απορία με ντροπή ομολογώ ότι στις τελευταίες εκλογές ψήφισα τον μεγάλο ιδεολόγο, τον οραματιστή, τον ...., τον ....., τον ....., τον τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.