# #

28 Ιαν 2012

Είναι διάσημοι και μιλούν για την Ελλάδα...


angelina-jolie-picture-6Νέα Υόρκη. Είναι διάσημοι και μιλούν για την Ελλάδα!
 Στην 69η απονομή των βραβείων Χρυσής Σφαίρας στο Hollywood, Brad Pitt, Angelina Jolie, George Clooney, Steven Spielberg, Gerard Butler, Sofia Vergara, Christopher Plummer, Alexander Payne και Maria Menounos μιλούν για τις εμπειρίες τους στην Ελλάδα, στην κάμερα του Greekreporter και στον Τάσο Παπαποστόλου, ευχόμενοι να ξεπεραστεί γρήγορα η κρίση.

 Η πανέμορφη Angelina Jolie στις δηλώσεις της ανέφερε  μεταξύ άλλων «ότι η οικονομική κρίση σε ολόκληρο τον κόσμο είναι κάτι το τρομερό για τον καθένα, επισημαίνοντας την ανησυχία της, καθώς και την ανάγκη να δοθεί η δέουσα προσοχή σε κάθε μια από τις χώρες που διέρχονται μιας τέτοιας οικονομικής κρίσης».

Η Sofia Vergara, λάτρης της Ελλάδας, δηλώνει ανυπόμονη να ξαναεπισκεφτεί την χώρα μας, ως μια από τις πιο όμορφες χώρες στον κόσμο.

Ο George Clooney, μπορεί να λέει ότι ανυπομονεί να πάει στην Ιταλία, αλλά δεν παραλείπει να αναφερθεί στην συνεργασία του με τον ελληνικής καταγωγής Alexander Payne, ως έναν από τους καλύτερους συνεργάτες που είχε ποτέ.

Ο σκηνοθέτης Steven Spielberg, έχοντας επισκεφτεί την Ελλάδα πολλές φορές, εκφράζει την ελπίδα ότι η χώρα με μια τέτοια ιστορία θα σωθεί. «είναι μια πανέμορφη χώρα, έχει εκπληκτικούς ανθρώπους, και νιώθω περήφανος που την επισκέπτομαι συχνά»!

«Μια από τις πιο όμορφες χώρες στον κόσμο», λέει ο Brad Pitt, με τον υποδυόμενο Λεωνίδα στους «300», Gerard Butler να αισθάνεται Έλληνας, εξαιτίας του συγκεκριμένου ρόλου.

Τέλος ο Ελληνοαμερικανός Alexander Payne θέλησε να εκφράσει τους συντελεστές στο Φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για την στήριξη τους, ιδίως στην δύσκολη αυτή περίοδο

Δείτε το σχετικό video με τις δηλώσεις των StarΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.