# #

21 Ιαν 2011

Δείτε μία πραγματικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην TV-100!


Ποιος είπε:
- ότι όλη η Κομισιόν αποτελείται από άχρηστα πλάσματα που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους;
- ότι ο πρώτος Πρόεδρος της Ευρώπης έχει το χάρισμα ενός βρεγμένου κουρελιού και το παρουσιαστικό τραπεζικού κλητήρα;
- ότι οι Έλληνες πρέπει να εξεγερθούν, γιατί πλέον μόνο έτσι θα σωθούν;
- ότι εάν η Ελλάδα περιμένει βοήθεια από την ΕΕ για να προστατέψει τα σύνορά της θα περιμένει πολύ;
- ότι η εισροή εκατομμυρίων μεταναστών αποτελεί πολιτική απόφαση της ΕΕ;
- ότι στο Ευρωκοινοβούλιο δεν υπάρχει ελευθερία λόγου;

Μα φυσικά ..........ο Nigel Farage, ο γνωστός βρετανός αντικομφρομιστής ευρωβουλευτής των ευρωσκεπτικιστών, που μιλά αποκλειστικά στο «Δήγμα Δωρεάν» και το Χρήστο Νικολαίδη, σε μία εκπομπή που
θα μεταδοθεί το ερχόμενο Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011, στις 8.30 μ.μ. από τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV-100.
Ο ευρωβουλευτής, που έγινε παγκοσμίως γνωστός όταν αποκάλεσε τον πρόεδρο της ΕΕ Ρομπάϊ «βρεγμένο κουρέλι» με το παρουσιαστικό «τραπεζικού κλητήρα» αλλά και για τις χαρακτηριστικά ιδιαίτερες εκφράσεις που χρησιμοποίησε για να περιγράψει τις ευθύνες της ΕΕ για την ελληνική οικονομική κρίση.
Στη συνέντευξη που παραχωρεί και μαγνητοσκοπήθηκε μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γίνεται ακόμη πιο επικριτικός. Αναφέρεται στην –κατά την άποψη του- παντελή αδυναμία των στελεχών της ΕΕ να κατανοήσουν τα αίτια της κρίσης, αφού, όπως λέει, «οι περισσότεροι δεν έχουν δουλέψει ούτε μία μέρα στη ζωή τους και είναι άχρηστα ανθρώπινα όντα».
Μιλά επίσης για τις ευθύνες των ελλήνων πολιτικών που οδήγησαν στην κρίση, δηλώνει ότι φοβάται κοινωνική επανάσταση στην Ελλάδα και καταγγέλλει το «φανατισμό» που επιδεικνύει η ηγεσία της Κομισιόν, ώστε να φτιάξει «από το πουθενά» ένα νέο κράτος, το ευρωπαϊκό, παρά την αντίθεση των λαών.
Τέλος είναι βέβαιο ότι θα συζητηθούν οι απόψεις του για το πρόβλημα της εισροής μεταναστών στην Ελλάδα, καθώς ο κ. Farage καταγγέλλει ιδιοτελή σκοτεινά κίνητρα στην ηγεσία της ΕΕ και για το θέμα αυτό.Kimonbel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.