# #

21 Ιαν 2011

Οι τρυφηλοί Πρίγκηπες της συγκάλυψης...


Αντί ο Γιωργάκης κι ο Αντωνάκης να αδράξουν την ιστορική ευκαιρία, με την υπόθεση της Siemens, και να ξεκαθαρίσουν το κόμματά τους από τα γιουσουφάκια των νταβατζήδων αποφάσισαν- με ξεχωριστά πορίσματα- να τινάξουν τα πάντα στον αέρα διαιωνίζοντας ...την ανομία και την ατιμωρησία.

Οι λόγοι είναι προφανείς.

Όταν υπάρχουν 161 επίορκοι πολιτικοί που χρηματίστηκαν για να διευκολύνουν το Γερμανικό πλιάτσικο στην Ελλάδα, είναι αντιληπτό ότι η εξάρθρωση της συμμορίας γίνεται θεωρητικά αδύνατη.

Η συγκάλυψη όμως και ο τρόπος με τον οποίον θα μεθοδευτεί θα σημάνει και ...
 την κατάρρευση του πολιτικού σκηνικού. Αυτό πρέπει όλοι να το θεωρούν δεδομένο και να λάβουν τα μέτρα τους.

Αυτοί που θα διασωθούν σε ενδεχόμενη παραγραφή δεν είναι κομματικοί σχηματισμοί αλλά μονάδες που θα υψώσουν ανάστημα απέναντι στην ομερτά των εγκληματιών. Σε αυτούς θα ανήκει και η επόμενη μέρα.

Είναι λοιπόν άσκοπη η προσπάθεια των χρεωκοπημένων ΜΜ”Ε” σε συνεργασία με τους επίορκους τραπεζίτες του μνημονίου και τα καθάρματα των υποκλοπών / τηλεπικοινωνιών να πιάσουν τα πόστα ώστε να συνδέσουν την επιβίωση των εκδοτικών συγκροτημάτων με την αποσιώπηση του εγκλήματος.

Έχουν ήδη χάσει το παιχνίδι. Τα μάτια όλων είναι στραμμένα στο διαδίκτυο. Εδώ θα βγεί το πραγματικό πόρισμα και δεν θα μπορέσει κανείς να το αναχαιτίσει. 
 
http://greki-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.