# #

22 Ιαν 2011

Απλήρωτοι οι Έλληνες στρατιωτικοί στο Κόσσοβο!...και οχι μονο! Οι στασεις πληρωμων εχουν αρχισει γενικοτερα απο τους Ελληνες που υπηρετουν στο εξωτερικο για να μην υπαρχουν γενικευμενες αντιδρασεις


Η καταγγελία μοιάζει απίστευτη. Οι Έλληνες στρατιωτικοί που υπηρετούν στο Κόσσοβο καταγγέλουν ότι έχουν να πληρωθούν από τις 22 Νοεμβρίου! Σύμφωνα με μήνυμα που έστειλαν στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων και το οποίο προωθήθηκε στο Onalert,κάποιοι τους εμπαίζουν και δεν τους έχουν καταβάλει τα δεδουλευμένα! Το πλήρες μήνυμα των στρατιωτικών μας:

ΑΙΣΧΟΣ!ΑΙΔΟΣ! ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΠΟΥ ΑΦΙΧΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΗ ΕΜΠΑΙΓΜΟ,ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΣΠΑΣΜΕΝΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ -ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ...
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΜΗ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΙΣΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΣΥΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΙΤΕΥΘΗΚΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΞΟΔΑ Κ.Τ.Λ.".
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΟΠΩΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΔΙΑΤΑΧΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Το ΓΕΕΘΑ ερευνά την υπόθεση και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ επισημαίνει και προς τους στρατιωτικούς ότι "οι χιλιάδες Έλληνες Μισθοφόροι που πέρασαν από την περιοχή, αμείβονται καλύτερα, εκτελώντας καθήκοντα στρατού κατοχής, αλλά παραμένουν Αναλώσιμοι ". Κι απ΄ ότι φαίνεται θεωρούνται "αναλώσιμοι" από την ίδια τους την υπηρεσία.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.