# #

1 Ιουλ 2010

Κοριτσια ...καντε γαργαρες

Πάει μια γυναίκα, γεμάτη μώλωπες και χτυπήματα, σε μια οργάνωση για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών και συζητάει με τον αρμόδιο σύμβουλο:

-Κάθε μέρα με το που γυρνάει στο σπίτι ο άντρας μου μετά από 5 λεπτά με πλακώνει στο ξύλο. Βλέπεται πως έχω καταντήσει. Δεν αντέχω άλλο. Πείτε μου τι να κάνω;
-Κυρία μου για αρχή θα δοκιμάσουμε κάτι απλό που η εμπειρία μας έχει δείξει ότι λειτουργεί και σταματάει τις περισσότερες περιπτώσεις ξυλοδαρμού.
Φεύγοντας από εδώ το πρώτο που θα κάνετε είναι να αγοράσετε ένα στοματικό διάλυμα για γαργάρες.
Σήμερα, την ώρα που συνήθως έρχεται ο άντρας σας ....
θα είστε έτοιμη και μόλις ακούσετε το κλειδί στην πόρτα θα αρχίσετε να κάνατε γαργάρες για τουλάχιστον 5 λεπτά. Προσοχή αν φτύσετε το διάλυμα νωρίτερα από τα 5 λεπτά αμέσως θα κάνετε νέα γαργάρα με φρέσκο διάλυμα.
Αν δεν φάτε ξύλο σήμερα να επαναλάβετε τις πεντάλεπτες γαργάρες κάθε μέρα μόλις έρχεται στο σπίτι ο άντρας σας και ενημερώστε με για τα αποτελέσματα.
-Μου φαίνεται παράξενη μέθοδος. Είστε σίγουρος; Τόσο απλή λύση;
-Δοκιμάστε το έστω σήμερα και βλέπουμε. Αν δεν έχει αποτέλεσμα θα πάμε σε άλλη λύση.
Μετά από μία εβδομάδα η κυρία πάει στην οργάνωση χωρίς κανένα χτύπημα και λέει στον σύμβουλο:
-Με σώσατε. Από εκείνη την μέρα δεν με έχει χτυπήσει καθόλου.
Μπαίνει στο σπίτι, χαιρετάει, μετά από ώρα μπορεί να μιλήσουμε ή να αράξουμε ήρεμα, μέχρι και σεξ κάναμε που είχαμε καιρό να το κάνουμε.
Πείτε μου πως είναι δυνατόν κάτι τόσο απλό όπως οι γαργάρες να έφτιαξε την ζωή μας;
-Κυρία μου οι γαργάρες,σας έκαναν να σταματήσετε να του γκρινιάζετε με το που θα μπει στο σπίτι.                                    Μας το εστειλε ο Σ. Σολομωνιδης.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.