# #

29 Ιουν 2010

"Blogger" απειλεί blogger με μήνυση για ...δήθεν διάδοση ψευδών ειδήσεων!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο μπλογκ και η παρέα του μας έχουν κάνει ...την τιμή να μας αφιερώσουν ειδικές αναρτήσεις για να μας χλευάσουν!!

Για μας είναι διαφήμιση, και τους ευχαριστούμε....
Δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, αν και απορούμε γιατί άραγε ασχολούνται τόσο πολύ μαζί μας?
Εμείς ποτέ δεν τους διαβάζουμε, ποτέ δεν πήγαμε στο μπλογκ τους να τους βρίσουμε και πολύ περισσότερο ποτέ δεν μπήκαμε στον κόπο, στα καλά του καθουμένου, να τους αφιερώσουμε και ειδική ανάρτηση!
Κι όμως εκείνοι ενοχλούνται πάντα όταν εμείς απλά .......
μπλογκάρουμε κάνοντας το κέφι μας και προσπαθούμε να εκφραστούμε στη μπλογκόσφαιρα με το δικό μας τρόπο ενώνοντας και όχι διχάζοντας τους μπλόγκερ και τώρα τελευταία δίνοντας και φωνή με το ραδιόφωνο των Ενωμένων Μπλόγκερ σε όποιο ενεργό πολίτη θέλει να μιλήσει και on line και να κάνει διάλογο για θέματα κυρίως πολιτικά, μα και κοινωνικά ή τεχνικά ακόμη αν χρειαστεί.


Αυτό που δεν περιμέναμε όμως ήταν οι απειλές με μηνύσεις και όχι γιατί τους βρίσαμε ή γιατί τους κάναμε κάτι προσωπικό αλλά για ...δήθεν διασπορά ψευδών ειδήσεων, όπως λένε, ένα αδίκημα δηλαδή που αφορά την πολιτεία και διώκεται αυτεπάγγελτα, χωρίς να χρειάζεται υποβολή μηνύσεως από κάποιον ιδιώτη πολίτη.
Και η απειλή αυτή εκτοξεύτηκε εναντίον μας, επειδή τολμήσαμε να υποστηρίξουμε και να καταγγείλλουμε το γεγονός ότι κάποια μπλογκ πρόσφατα εξαφανίστηκαν από το στερέωμα της Google χωρίς καμία ειδοποίηση, μεταξύ των οποίων και το paideiagr.blogspot.com!




Kαι ρωτάμε?? Το συγκεκριμένο μπλογκ @akanoniston από πότε ανέλαβε να παίξει το ρόλο του εισαγγελέα στη μπλογκόσφαιρα και να απειλεί με μηνύσεις τα μπλογκ, όταν αυτά που γράφουν δεν του αρέσουν και δεν συμφωνεί μαζί τους? και ποιός έκρινε ότι όσα εμείς λέμε και κρίνουμε είναι ψευδείς ειδήσεις?? Η Ακανόνιστη??
Με σχόλιό μας στην χλευαστική ανάρτηση της, εναντίον μας, είπαμε:

Aνεμος είπε...
Μπράβο για ΤΟ HUMOR TO ραδιόφωνο εν τω μεταξύ είναι on line και εμείς σάτιρα κάνουμε... παρεπιπτωντος το τραβελι είναι αυτό που έχει κρίση ταυτότητας δεν είναι κακό http://freeblogers.radiostream123.com/
22 Ιουνίου 2010 2:06 π.μ.
Δείτε τι μας απάντησε το πρόσωπο που διαχειρίζεται το ιστολόγιο αυτό:
@Ανεμοπράκτορα....
Είσαι γελοίος, αμόρφωτος και φασίστας....
Ακόμα δεν κατάλαβες... δεν σε παίρνει.. καθόλου...
Δεν πειράζει....
Οσες ψευδείς ειδήσεις και να διαδίδεις...θα παίρνεις απάντηση με την σοβαρότητα που σου αξίζει... μέχρι να σε βαρεθώ..και να σου κάνω μία απλή μήνυση...
Τότε..θα δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος....
Ως τότε μόκο.. γιατί θα πονέσει η κοιλιά μας.. από τα γέλια...
Περιττό να σου πω που να βάλεις το ραδιόφωνο σου....


Το αφήνω στην κρίση σας αν η σελίδα αυτή είναι μπλογκ ή απλά είναι ένας κατάσκοπος ανάμεσά μας, που παίζει το παιχνίδι των εισαγγελέων του βρώμικου συστήματος και τον οποίο πρέπει να εντοπίσουμε και να απομονώσουμε!!
http://anemos5.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Πάλι με ρουφιάνους του υπόκοσμου μπλέξαμε;

    Από όλες τις ηλιθιότητες των υπερελευθέρων και των υπερδικτατορικών, την έπεσαν σε σένα ρε Αριστοφάνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.