# #

12 Μαΐ 2015

Ο μεγαλύτερος θερινός κινηματογράφος στην Ελλάδα στους Νέους Πόρους!


Ο μεγαλύτερος θερινός κινηματογράφος στην Ελλάδα!

«Η κρίση θέλει επίθεση, πάντα όμως σε συνετά πλαίσια και με κινήσεις καλά μελετημένες. Είμαστε μια επιχείρηση νοικοκυρεμένη με άκρως επαγγελματικό προσανατολισμό»

Ήταν δυο χρόνια περίπου πριν όταν δυο επιχειρηματίες, ο ένας από την..
Καβάλα και ο άλλος από τη Λάρισα, ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποφάσισαν να πράξουν το «αυτονόητο» για κάθε σοβαρό επιχειρηματία που σέβεται τη δουλειά του: να καλύψουν το κενό που βρήκαν σε μια συγκεκριμένη αγορά.
Είναι αλήθεια πως στην αγορά του κινηματογράφου τα τελευταία χρόνια αντανακλούσαν μερικές από τις μεγάλες κακοδαιμονίες που συναντά κανείς σε πολλές ελληνικές επιχειρήσεις: υπερχρέωση, εσωστρέφεια, αλόγιστη δαπάνη, ερασιτεχνισμός. Είναι επίσης αλήθεια πως ειδικά στην αγορά της Λάρισας υπήρχε χώρος για την ανάπτυξη μιας κινηματογραφικής επιχείρησης αφού εντός του ιστού της πόλης δεν υπήρχε τίποτα.
Κάπως έτσι με όρεξη, σχέδιο και επαγγελματική εμπειρία που βασίζεται σε χρόνια ενασχόληση με το αντικείμενο, οι δυο επιχειρηματίες αποφάσισαν να επενδύσουν, ζωντανεύοντας τον παλιό κινηματογράφο Victoria, ένα μέρος συνδεδεμένο με τις αναμνήσεις των περισσότερων Λαρισαίων άνω των 30. Η επένδυσή τους εντυπωσιακή, όπως εντυπωσιακή και η ανταπόκριση των Λαρισαίων, οι οποίοι μέσα στα δυο αυτά χρόνια κατέστησαν την επιχείρηση κερδοφόρα, δίνοντας τους το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.
Τώρα, οι δυο επιτυχημένοι επιχειρηματίες, ετοιμάζονται για ένα ακόμη μεγαλόπνοο πρότζεκτ: τη δημιουργία του μεγαλύτερου θερινού κινηματογράφου στην Ελλάδα, σε έκταση την οποία ήδη έχουν κλείσει στους Νέους Πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.