# #

22 Ιαν 2015

FINANCIAL TIMES: ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΣΗ Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!

finland-stubb_b2Στην ξαφνική αλλαγή στάσης του πρωθυπουργού της Φινλανδίας ‘Αλεξ Στάμπ απέναντι στην Ελλάδα, αναφέρονται σε δημοσίευμά τους οι Financial Times.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ” ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας άνοιξε την πόρτα την Πέμπτη για μια επαναδιαπραγμάτευση των όρων του ελληνικού χρέους, εν όψει και των εκλογών της Κυριακής”.
Μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, ο ‘Αλεξ Στάμπ δήλωσε ότι η χώρα του θα μπορούσε να...
εξετάσει τις επεκτάσεις ως προς την ωριμότητα του χρέους και αλλαγές στους όρους που συνδέονται με το χρέος. Μάλιστα ο ιρλανδός ομολογός του Έντα Κένι συμφώνησε, όπως αναφέρουν οι FT.
Οι κινήσεις αυτές, υποστηρίζουν οι FT είναι σημαντικές δεδομένου ότι η Φινλανδία υπήρξε μία από τις χώρες που ήταν περισσότερο εχθρική για οποιαδήποτε αλλαγή στάσης σχετικά με το χρέος και αντανακλούν τη γενικότερη προσδοκία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές της Κυριακής.
Επιμένοντας ότι δεν προσπαθούσε να παρέμβει στην ελληνική εκλογές, ο ‘Αλεξ Στάμπ φανέρωσε την διαπραγματευτική θέση που θα κρατήσει η Φινλανδία σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγουν οι FT.
πηγή: news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.