# #

23 Ιαν 2015

Ο νέος -πιο εξελιγμένος- Γιωργάκης είναι εδώ....και κουβαλάει ένα σακίδιο στην πλάτη...!!!


Σταύρος Θεοδωράκης

Ο ληγμένος και ο εξελιγμένος

Υπάρχει η κοινή πεποίθηση πως μέσα στις άλλες ευκαιρίες που μας δίνουν οι εκλογές της Κυριακής είναι και η δυνατότητα να μετρήσουμε, επίσημα αυτή τη φορά, τους αντικειμενικά ΗΛΙΘΙΟΥΣ ψηφοφόρους, απλά μετρώντας όσους ψηφίσουν το ΚΙΔΗΣΟ του Γιωργάκη.

Διαφωνώ.

 Οι πραγματικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ
για τον τόπο ψηφοφόροι θα είναι αυτοί που θα ψηφίσουν...αυτό το πολιτικό έκτρωμα που λέγεται Ποτάμι. 
Την στιγμή που ξέρουν ποιών είναι κατασκεύασμα, τι ρόλο έχει αναλάβει και ποιο σκοπό εξυπηρετεί.

Έχουν προειδοποιηθεί, δεν μπορούν να δηλώσουν άγνοια, δεν μπορούν να πουν πώς δεν ήξεραν. 

Ψηφίζοντας Ποτάμι, βάζουν στην βουλή τον Δούρειο Ίππο των νταβατζήδων και των πολιτικών (και επικοινωνιακών) τους υπηρετών. Μπολιάζουν την χώρα με έναν ακόμη κακοήθη όγκο έτοιμο να σκορπίσει τα καρκινικά του κύτταρα στην, ήδη ετοιμοθάνατη, ελληνική κοινωνία.

Είτε λόγω ηλιθιότητας, είτε λόγω άγνοιας, είτε λόγω μιας σαχλής «απολιτίκ» στάσης, είτε λόγω ενός ιδιότυπου …Στολχομικού Συνδρόμου που σε κάνει να αγαπάς τους απαγωγείς σου, τους εκβιαστές σου, τους νταβατζήδες σου.


Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η στήριξη σε αυτό το κατασκεύασμα αποτελεί Έγκλημα.

Έγκλημα ενάντια στην λογική, έγκλημα ενάντια στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.


Ο Γιωργάκης είναι τελειωμένος, έκανε την δουλειά που του ανατέθηκε, και τώρα προσπαθεί να γλυτώσει το τομάρι του αποδεικνύοντας στα αφεντικά πως μπορεί να τους είναι ακόμα χρήσιμος…


Ο νέος -πιο εξελιγμένος- Γιωργάκης είναι εδώ, χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς όραμα, «δήθεν», «μεταμοντέρνος», «κουλ» και «Απολιτίκ», κάτι μεταξύ «ασφαλιστικής δικλείδας μεγαλοεγκληματιών» και «προγράμματος προστασίας μαρτύρων».

Και ζητάει την ευκαιρία να αποδείξει την «χρησιμότητά» του στους εργοδότες του…

Μην του την δώσετε.


(την φωτό μαζί με την ατάκα την βρήκα στο Διαδίκτυο με υπογραφη D.T. )


Β.

Στις «χαζογκόμενες» περιλαμβάνονται και πολλοί άνδρες με ψυχολογία χαζογκόμενας. Όποιος ξεγελιέται από τον Σταύρο Θεοδωράκη, είναι χάπατο με τη βούλα. Θεοδωράκης, Ψαριανός και Τατσόπουλος. Δηλαδή, τι άλλο πρέπει να έχει ένα «κόμμα», για να κάνεις εμετό μαζί του; Πάντως, εγώ δεν ξέρω κάποιον που θα ψηφίσει Ποτάμι. Και είμαι περήφανος για αυτό. Επίσης, έχω μια εντύπωση πως το Ποτάμι θα πάρει τον πούλ στις εκλογές. Να είστε καλά.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.