# #

19 Ιαν 2015

"Τα ψέμματα τελείωσαν έφτασε η ώρα να ξαναγνωριστούμε"

""Ήδη γνωριζόμαστε, μας έχετε φλομώσει στα ψέμματα και..... δεν θα την ξαναπατήσουμε".Τις τελευταίες ημέρες στο  κινητό αλλά και στο email μου έρχονται σωρηδόν τα μηνύματά από τους εν ενεργεία υποψηφίους βουλευτάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι με περίσσιο θράσος και απύθμενη υποκρισία προβάλουν τους εαυτούς τους ως τους μελλοντικούς σωτήρες μας από τα δεινά που όπως είναι γνωστό προκάλεσαν οι "ίδιοι" με την ανικανότητα, την ανοχή αλλά και με την συμμετοχή τους σε πολλές εκ των περιπτώσεων της διαφθοράς και της ρεμούλας. 

Οι "κύριοι" και οι "κυρίες" αυτές φαίνεται ολοκάθαρα ότι μας θεωρούν ηλίθιους με μνήμη "ψαριού" και επιχειρηματολογούν με διάφορα κατ' αυτούς "έξυπνα" σλόγκαν τα οποία εφευρίσκουν και τους πασάρουν κάποιοι ανόητοι επικοινωνιολόγοι τους οποίους φαντάζομαι ότι πληρώνουν αδρά από τις καβάτζες που..
δημιούργησαν από τις κυβερνητικές και κρατικές θέσεις στις οποίες συμμετείχαν τα τελευταία χρόνια. 

Θέσεις από τις οποίες πολλοί εξ αυτών απολάμβαναν παχυλούς μισθούς,  προνόμια αλλά και κάποια έξτρα για κάποιες μη νόμιμες υποθέσεις και εξυπηρετήσεις συντρόφων και όχι μόνο. 

Αυτοί λοιπόν οι "γυμνοσάλιαγκες" που τους συμβουλεύουν δεν τους λένε το αυτονόητο δηλ. ότι από την στιγμή που ένα πολιτικό πρόσωπο δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερα στο δρόμο έχοντας την αποδοχή του απλού πολίτη θα πρέπει να πηγαίνει σπίτι του και όχι να ζητάει ξανά την ψήφο του! 

Θα μου πείτε βέβαια ότι αυτοί κάνουν την δουλειά τους απέναντι σε θρασείς και ξετσίπωτους τύπους οι οποίοι θα πρέπει να λάβουν την απάντηση που τους αξίζει από όλους εμάς στις 25 του Γενάρη όπου θα πρέπει να τους στείλουμε για πάντα στον κάλαθο της πολιτικής ανυπαρξίας και ανυποληψίας.

Τελειώνοντας θέλω να πω προσωπικά στην κ. Φώφη Γεννηματά ως απάντηση στο email που μου έστειλε με το προεκλογικό της σλόγκαν "Τα ψέμματα τελείωσαν έφτασε η ώρα να ξαναγνωριστούμε" πως μετά από τις μέρες και τα έργα του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια (μια και το καταντήσανε συνιστώσα της Ν.Δ) ότι ..... ""Ήδη γνωριζόμαστε, μας έχετε φλομώσει στα ψέμματα και..... δεν θα την ξαναπατήσουμε".


 Γιάννης Πρεβενιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.