# #

20 Ιαν 2015

Σουλτς: Η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε το μνημόνιο δεν το επέβαλαν οι Ευρωπαίοι...!!!!!!!!!!!Σουλτς: 
Η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε το μνημόνιο δεν το επέβαλαν οι Ευρωπαίοι. 


Τα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα ήταν αποκλειστική επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης και δεν ήμασταν εμείς (οι Ευρωπαίοι) που τα επιβάλλαμε» δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς σε τηλεοπτική εκπομπή στο γαλλικό Canal Plus. 

«Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα έχει χρέος 180% του ΑΕΠ της, αλλά πολλά από αυτά τα μέτρα ...
πρέπει να αλλάξουν γιατί είναι "ανυπόφορα"» πρόσθεσε. 

Αναφερόμενος στις δηλώσεις Σουλτς ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: 

«Αποτέλεσμα της εθελούσιας και πρόθυμης συνεργασίας της κυβέρνησης με τους πιστωτές ήταν τα μέτρα λιτότητας. Τα δε περί υπεύθυνης εθνικής διαπραγμάτευσης αποτελούν μύθο». 

Και προσθέτει: 
Οι δηλώσεις Σουλτς αυτές «επιβεβαιώνουν πως τα μέτρα λιτότητας αποτέλεσαν σαφή επιλογή των ελληνικών κυβερνήσεων. Ήταν αποτέλεσμα της εθελουσίας και πρόθυμης συνεργασίας τους με τους πιστωτές. Ο μύθος της "υπεύθυνης εθνικής διαπραγμάτευσης" καταρρέει. Οι συντάκτες των καταστροφικών μνημονίων της υποταγής στους πιστωτές δεν μπορούν παρά να εγγυηθούν μια επαχθέστερη συνέχεια τους». 

«Η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για το αδιαπραγμάτευτο πρόγραμμά του υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας αποτελεί τη δημοκρατική προοπτική για να βρεθούμε στο ασφαλές και γόνιμο έδαφος της ανασυγκρότησης, της ανάπτυξης, της αξιοπρέπειας», αναφέρει ακολούθως το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει «πως μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβίζει παρά μόνο το μνημονιακό κατεστημένο, δεν είναι πρόβλημα αλλά ρεαλιστική λύση». 

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ... 
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

 http://bit.ly/copy_win

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.