# #

4 Ιαν 2015

Ο «σοβαρός» Χαρδούβελης κάνει ρουσφέτια: Βόλεψε την «ιδιαιτέρα» του στις Βρυξέλλες με ετήσιες αποδοχές 72000 ευρώ που θα πληρώνει η Ελλάδα





Ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, εξασφάλισε την «ιδιαιτέρα» του Αναστασία Ρόβα, λίγες ώρες μετά την προκήρυξη των εκλογών, καθώς πήρε απόσπαση στις Βρυξέλλες με ετήσιες απολαβές 72.000 ευρώ, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Real News".
H απόφαση που δημοσιεύτηκε νωρίς το πρωί της 31ης Δεκεμβρίου 2014 στη Διαύγεια, λίγες ώρες μετά την προκήρυξη των εκλογών, επικυρώνει ότι...
η Αναστασία Ρόβα από τη γραμματεία του υπουργού Οικονομικών θα βρεθεί στη Μονάδα Οικονομικής και Δημοσιονομικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης έως και το τέλος του 2017, με ετήσιες απολαβές 72.000 ευρώ, τα οποία θα πληρώνει το ελληνικό κράτος.

1 σχόλιο:

  1. Μια πρώην συνάδελφος από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο6 Ιανουαρίου 2015 στις 6:43 μ.μ.

    ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΡΟΒΑ, «ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ» ΤΟΥ κ. ΓΚΙΚΑ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΛΗ.
    Την Αναστασία Ρόβα-Δρακονταειδή -Νατάσα την λέγαμε-, την είχα γνωρίσει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, όταν γύρω στο 1991 την είχε φέρει με απόσπαση ο τότε Πρόεδρος της Δ.Ε., καθ. κ. Σπύρος Τρωϊάνος στην γραμματεία. Η Νατάσα τότε ήταν υπάλληλος Δ.Ε. (απόφοιτη Λυκείου) και είχε έρθει με ύφος πολλών καρδιναλίων, ήταν προκλητικότατη, μιλούσε όλη την ημέρα στο τηλέφωνο με πλήθος φίλων, γνωστών, παρατρεχάμενων κ.λπ., για εκδρομές, για το ο,τιδήποτε εκτός από δουλειά και έκανε συνεχώς δημόσιες σχέσεις. Δουλειά ουδέποτε έκανε και περιεφέρετο διαφημίζοντας τις "ισχυρές της πλάτες" και υψηλές της γνωριμίες. Ήταν σύζυγος του Φίλιππου Δρακονταειδή και απαιτούσε στα τηλέφωνα κ.λπ., να την προσφωνούν κα Δρακονταειδή. Άτομο μεγαλομανές και εθισμένο στην Εξουσία συνήθιζε να χρησιμοποιεί τις ισχυρές γνωριμίες του συζύγου της για να προσκολλάται δίπλα σε άτομα της Εξουσίας. Δεν ξέρω πόσα επαγγελματικά πόστα -αναρίθμητα κυριολεκτικά- έχει αλλάξει στον επαγγελματικό της βίο μ'αυτή της την τάση για εξουσιομανία! Πάντα αυτό επεδίωκε και το κατόρθωνε, γιατί ήταν άτομο της κομματικής νομενκλατούρας. Σε μια διαρκή κίνηση βρισκόταν μια ζωή! Όταν έφυγε από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, για να πάει σε κάποια άλλη θέση δίπλα σε κάποιον ισχυρό, όλοι μας ανασάναμε με ανακούφιση που απαλλαχτήκαμε από ένα τέτοιο άτομο, αντιπαθές και τόσο άρρωστο, κυριολεκτικά, με την Εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.