# #

1 Μαΐ 2014

Δείτε αν δικαιούστε το κοινωνικό μέρισμα και τρέξτε ραγιάδες


Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου η ανταπόκριση των Ελλήνων πολιτών που σπεύδουν κατά κοπάδια να υποβάλλουν αίτηση για τα ψίχουλα του κοινωνικού μερίσματος που τους πετάει προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία για να την ξαναψηφίσουν. Ούτε πρόβατα να ήταν.

Όπως όλοι ξέρουμε, το κοινωνικό μέρισμα προέρχεται από το πρωτογενές πλεόνασμα αλλά το πρωτογενές πλεόνασμα βρίσκεται μόνο στη φαντασία του Αντώνη Σαμαρά, οπότε όλοι εμείς που κάνουμε αίτηση πρέπει να γνωρίζουμε ότι με αυτά τα χρήματα που ζητάμε επιβαρύνουμε την ελληνική οικονομία.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς δε ξέρει από πού θα βρει τα λεφτά για το κοινωνικό μέρισμα που υποσχόταν τόσο καιρό, αφού δεν περίμενε ότι οι δικαιούχοι θα είχαν την απαίτηση να το εισπράξουν κιόλας, οπότε δεν αποκλείεται εντός των ημερών να ανακοινώσει κανά καινούριο φόρο,
ώστε να εισπράξει τα λεφτά και να μας τα ξαναδώσει πίσω.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, οι αιτήσεις μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 225.000, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι τον Ιούνιο που λήγει η προθεσμία να ξεπεράσουν τις 200 εκατομμύρια από τουρίστες που πρόκειται να επισκεφτούν τη χώρα μας κι άκουσαν ότι ο Αντώνης Σαμαράς μοιράζει χρήμα από το πουθενά.

Οι αιτούντες το κοινωνικό μέρισμα καλούνται να συμπληρώσουν στην αίτηση την οικογενειακή τους κατάσταση, ΑΜΚΑ, έτος γέννησης, ποιο κόμμα ψήφισαν το 2012 κι αν κάνουν το σταυρό τους πριν κοιμηθούν, με αποτέλεσμα να απορρίπτονται 9 στις 10 αιτήσεις, αφού το 90% του ελληνικού πληθυσμού είναι άθεοι Συριζαίοι ή φασισταριά που παριστάνουν τους πατριώτες αλλά έχουν για θεό τους μόνο το χρήμα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διευρυνθούν οι προϋποθέσεις είσπραξης του κοινωνικού μερίσματος, οπότε, όπως όλα δείχνουν, τα 525 εκατομμύρια ευρώ θα μοιραστούν στον Μπόμπολα, τον Λάτση και τον Βαρδινογιάννη που είναι πιστοί χριστιανοί και κρατάνε την ελληνκή κυβέρνηση από τα αρχίδια.

Επειδή είμαι παρά πολύ υπεύθυνο καθεστωτικό σκουλήκι, σας συμβουλεύω, σε περίπτωση που θέλετε να εισπράξετε έστω κι ένα ευρώ από το μέρισμα, να δηλώσετε στην αίτησή σας ιδιοκτήτες μεταλλείων χρυσού, την πρόθεσή σας να αγοράσετε το Ελληνικό για ένα κομμάτι ψωμί ή χρέη προς το Δημόσιο ύψους 1,2 δις ευρώ που σας χαρίστηκαν μετά το τελευταίο πολυνομοσχέδιο.

Προαιρετικά, μπορείτε να φτιάξετε κι ένα κόμμα με αρχηγό την Ελένη Μενεγάκη ή να περιμένετε να παραιτηθεί ο Σταύρος Θεοδωράκης από το Ποτάμι για να τον προσλάβετε.



(Ανήθικο δίδαγμα: Το παραπάνω κείμενο είναι φανταστικό κι ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, αφού ο Μπόμπολας, ο Λάτσης κι ο Βαρδινογιάννης δε θα καταδέχονταν ποτέ να εξαγοραστούν για 500 ευρώ. Η αξιοπρέπειά τους αξίζει πολλά εκατομμύρια παραπάνω.)

by To Skouliki Tom
http://toaeriko.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.