# #

28 Απρ 2014

Καρακίτσιος...Απάντηση στην «Αλεπού του Ολύμπου»

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ  ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστείδης Ρεμπατσιός

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

 Κόρακα Ελένη, ΤσαρούχαςΦώτης,                                                             Κατσιούλας Γιάννης , 
Καρακίτσιος Γιάννης, 
Zιβκοβιτς Σνεζανα(Νένα)

Ο τόπος μας μπορεί να αλλάξει αρκεί να το θέλουμε!
Με αφορμή το δημοσίευμα που αναρτήθηκε  στην  «Αλεπού  του Ολύμπου» πριν μερικές μέρες σχετικά με  τον παραλιακό δρόμο της Λεπτοκαρυάς από τις κατασκηνώσεις της Ευαγγελικής  Εκκλησίας, μέχρι το ρέμα «Ζηλιάνα» ενημερωτικά αναφέρω ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ Δ΄477/24-9-1985 με το οποίο έχει αποτυπωθεί η οριογραμμή του παλαιού αιγιαλού, του νέου αιγιαλού, και  το όριο της παραλίας, διαφαίνεται ότι όλο το παραλιακό  μέτωπο ανήκει  στην Κτηματική Υπηρεσία  του Ελληνικού  Δημοσίου.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το παραπάνω ΦΕΚ ο δρόμος  από την οριογραμμή της παραλίας μέχρι τη θάλασσα πρέπει να είναι  ελεύθερος και αρμόδια υπηρεσία για την εφαρμογή της νομοθεσίας είναι  η..
Κτηματική  Υπηρεσία του Δημοσίου. Ακόμη αναφέρω ότι για τυχόν επμβάσεις ιδιωτών ή του Δήμου απαιτείται και η σύμφωνη γνώμη του ΓΕΝ (Λιμενικό). Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Δήμος, είναι να ασκήσει πιέσεις στην Κτηματική Υπηρεσία, προκειμένω να εφαρμοστεί η νομοθεσία και να σταματήσουν οι αυθαιρεσίες των ιδιωτών.
Ενημερωτικά αναφέρω ότι, όταν η Λεπτοκαρυά ήταν ακόμα Κοινότητα, είχε εκπονηθεί μελέτη η οποία προέβλεπε όχι μόνο τον παραλιακό δρόμο, αλλά και πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο και καθιστικούς χώρους, η οποία δεν υλοποιήθηκε ποτέ.
Για την πλήρη ενημέρωση των πολιτών παραθέτω το τοπογραφικό διάγραμμα των οριογραμμών:
ΧΑΡΤΗΣ

Εμείς πιστεύουμε ότι  με μεθοδικότητα και πολιτική βούληση η εικόνα του τόπου μας μπορεί να αλλάξει, αρκεί να το θέλουμε.



Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Καρακίτσιος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.