# #

1 Μαΐ 2014

Άλλο Δρόμο επιλέγουν οι πολίτες του Αγίου Δημητρίου, της Λόκοβης και των Φωτεινών


  Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή του υποψηφίου δημάρχου Κατερίνης Χρήστου Γιαννούλη και του συνδυασμού «Άλλος Δρόμος» από τους κατοίκους των χωριών και των οικισμών της Δημοτικής Ενότητας Πέτρας του Δήμου Κατερίνης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης. 

Ο κ. Γιαννούλης επισκέφθηκε τον Άγιο Δημήτριο, τα Φωτεινά και τη Λόκοβη, όπου μίλησε σε ανοιχτές συγκεντρώσεις, επισημαίνοντας την επιτακτική ανάγκη ανατροπής της σημερινής εικόνας εγκατάλειψης που επικρατεί στην περιφέρεια από μια αδιάφορη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης.

 Ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε για την ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών, στην κατεύθυνση μιας ισόρροπης ανάπτυξης όλης της επικράτειας του Δήμου Κατερίνης μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχει εκπονήσει και θα εφαρμόσει άμεσα ως διοίκηση ο «Άλλος Δρόμος».
Η στήριξη των αγροτών με τα απαραίτητα έργα υποδομής άρδευσης και οδοποιίας, η διαρκής επιστημονική τους ενημέρωση καθώς και η παροχή κινήτρων για να παραμείνουν οι νέοι άνθρωποι στον τόπο τους, αλλά και η τουριστική αξιοποίηση της ευρύτερης ορεινής περιοχής του Δήμου, είναι ζητήματα άμεσης προτεραιότητας που έχουν τεθεί στο επίκεντρο της προγραμματικής δέσμευσης του Άλλου Δρόμου.

Η ιδιαίτερη έμφαση που δίνει ο δημοτικός συνδυασμός στην αγροτική και τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας έχει ενταχθεί ως βασικό στοιχείο της ενότητας του προγράμματός για την παραγωγική ανασυγκρότηση, που προβλέπει μεταξύ άλλων την άμεση ίδρυση γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Γραφείου Τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.