9 Μαρ 2014

ΤΟ ΤΡΥΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΓΑΠ) ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ....Είναι τόσο παράξενο, που μόλις βρεις τον Γεώργιο Παπανδρέου (ΓΑΠ) θα σου φαίνεται οφθαλμοφανέστατο. 


Μόλις τον βρεις θα βρεθείς σε δύσκολη θέση και θα λες "Γιατί δεν τον είδα αμέσως ;;"....
Οι Γιατροί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εάν βρεις τον (ΓΑΠ) ανάμεσα στους κόκκους του καφέ σε 3 δευτερόλεπτα, το δεξί ήμισυ του εγκεφάλου σου είναι καλύτερα ανεπτυγμένο απ' ότι στον περισσότερο κόσμο.

Εάν βρεις τον (ΓΑΠ) μεταξύ των 3 δευτερολέπτων και 1 λεπτού, το δεξί ήμισυ του εγκεφάλου σου είναι ανεπτυγμένο φυσιολογικά.

Εάν βρεις τον (ΓΑΠ) μεταξύ 1 λεπτού και 3 λεπτών, τότε το δεξί ήμισυ του εγκεφάλου σου λειτουργεί αργά και χρειάζεσαι να τρως περισσότερες πρωτεΐνες.

Εάν δεν βρήκες τον (ΓΑΠ) ούτε μετά τα 3 λεπτά, η συμβουλή είναι να βρίσκεις περισσότερες παρόμοιες ασκήσεις για να κάνεις αυτό το τμήμα του εγκεφάλου σου ισχυρότερο!!

Και. . . . Ναι, . . . ο (ΓΑΠ) υπάρχει πραγματικά εκεί !!!!. . . . κράτα χρόνο !!!!

Πάντως μόνο οι εθισμένοι ΠΑΣΟΚΟΙ, οι Αριστεροί, και Δεξιοί, οι εμπλεκόμενοι σε μυστικά κονδύλια των Μ.Κ.Ο. τον ανακάλυψαν σε τρία δευτερόλεπτα με πρώτη την Μάρκαρετ. 


Εσύ ως οξύνους πρόσεχε, οφείλεις να τον βρείς.

Αφού βρεις τον (ΓΑΠ) ανάμεσα στους κόκκους, στείλε αυτό το μήνυμαμε την άσκηση στους . . . μυαλωμένους Φίλους σου, όπως κάνω τώρα κι' εγώ με σένα . . . . . . ...agonasax.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.