# #

15 Μαρ 2014

Ο Κυριάκος μπορεί ακόμα και ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει...!!!

Στάση του Μητσοτάκη


Ως “στάση του Μητσοτάκη” θα πρέπει να χαρακτηριστεί η σημερινή ημέρα , αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήκωσε μπαϊράκι απέναντι στην τρόικα . 

Και δεν αρκέστηκε απλώς να ψελλίσει τη γνώμη του αλλά είχε το θράσος να στασιάσει . Συγκεκριμένα τόλμησε να μην αποδεχτεί την απαίτηση της τρόικας για ...συγκεκριμένο αριθμό απολύσεων από το Δημόσιο το 2015 . 

Για την ώρα κανένας δεν γνωρίζει μέχρι που μπορεί να το τραβήξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης . Γιατί όσοι τον γνωρίζουν καλά λένε ότι αυτός μπορεί ακόμα και ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει . Είναι Μητσοτάκης αυτός , όχι Μπακογιάννης .

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τις προηγούμενες απολύσεις που υπέγραψε το 2013 αφού έμεινε ξάγρυπνος δύο ολόκληρα μερόνυχτα από τις τύψεις . Γιαυτό δεν σκοπεύει να ξαναπεράσει τέτοια ταλαιπωρία . Είναι ιερός ο ύπνος του δικαίου για τον Κυριάκο τον Μητσοτάκη .

 Έτσι λοιπόν οι διαπραγματεύσεις για τις απολύσεις του 2015 από το Δημόσιο θα μεταφερθούν από επίπεδο Κυριάκου Μητσοτάκη σε επίπεδο Αντώνη Σαμαρά ο οποίος είναι κωλόπαιδο και δεν καταλαβαίνει από τύψεις . Θα τους απολύσει όλους με συνοπτικές διαδικασίες .

Εκτός από την συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη , η οποία δεν καρποφόρησε , η τρόικα έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ενώ θα ακολουθήσουν το απόγευμα ραντεβού με τον υπουργό Ενέργειας Γιάννη Μανιάτη και τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη. Οι συγκεκριμένοι υπουργοί δεν αναμένεται να φέρουν αντιρρήσεις στην τρόικα αφού τους πρόλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης . Μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας . 

(Τώρα τελευταία διακρίνω μια χαλαρότητα από την τρόικα ως προς τις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση . Λες μετά τις εκλογές να ξαναγίνουν Kinky ; Γιατί έχω αρχίσει να ξενερώνω . )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.