# #

9 Μαρ 2014

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΥΨΩΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ...!!!!!!!!!!!!!!


Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας μην ξεχάσουμε να τιμήσουμε και το χριστιανισμό που εξύψωσε τη γυναίκα. 

Δεν έχει σημασία που μας κατηγορούν για την έξωση από τον Παράδεισο, ούτε που μας θεωρούν τόσο ακάθαρτες ώστε δεν μας επιτρέπουν να μπούμε στο ιερό της εκκλησίας, ούτε που μας κρίνουν ανίκανες να ...ασκούμε το επάγγελμα του ιερέα. 

Είναι επίσης ασήμαντο ότι μας στερούν το δικαίωμα να επισκεφθούμε μια ολόκληρη περιοχή της πατρίδας μας, δηλαδή τον ΄Αθω και να θαυμάσουμε τους θησαυρούς των μονών, για τη συντήρηση των οποίων όμως πληρώνουμε κι εμείς όπως όλοι οι φορολογούμενοι ΄Ελληνες πολίτες. 

Επίσης καμμιά σημασία δεν έχει που όταν παντρευόμαστε μας υπενθυμίζουν ότι η γυνή πρέπει να φοβείται τον άντρα και παρακαλούν το θεό να μας ευλογήσει όπως ευλόγησε τη Σάρα (ίσως είναι ευλογία που την εξέδιδε ο άντρας της και απέκτησε παιδί με την υπηρέτριά της). Αυτό που μετράει είναι ότι ο χριστιανισμός εξύψωσε τη γυναίκα! 

Στις φωτογραφίες, κάτω μια γυναίκα πριν ακόμη εξυψωθεί από το Χριστιανισμό και πιο κάτω μια γυναίκα μετά την εξύψωση
.


4 σχόλια:

  1. Τι πραγματα ειναι αυτα που μας λες;Δειχνεις ασεβεια πρωτα στον δημιουργο σου και κατοπιν στον ανθρωπο.
    Με την γεννηση της Παναγιας μας,το προπατορικο αμαρτημα και η εξωση απο τον παραδεισο εχει συγχωρεθει.
    Εσυ λοιπον οταν σε κοροιδεψουν η σου πουνε ψεμματα η υπαρξει μοιχεια θα αδιαφορησεις;η θα θελεις να τιμωρησεις;
    Ο Θεος εδωσε ετουτη την τιμωρια οχι για εκδικηση μα για μετανοια και επιστροφη.
    Ειναι επισης τοσο σημαντικο για σενα να πας στο Αγιο Ορος;Δεν νομιζω οτι καιγεσαι γι'αυτο,αλλα εισαι τοσο κακοβουλη,εγωιστρια και ψυχρη που πραγματικα ευχομαι να βρεις τον δρομο σου.Τοσα μοναστηρια γυναικεια υπαρχουν,εκει θελεις να πας;Καλογεροι αντρες βρισκονται εκει,να τους μαγαρισουμε θελεις;
    Ανθρωποι ειναι που προσπαθουν να αφιερωθουν με προσευχη στον Κυριο και να αγιασουν.
    Τι και αν πληρωνουμε φορους;Τουλαχιστον οτι υπαρχει στο Αγ.Ορος γνωριζουμε πως φυλασσονται και προστατευονται ολα τα κειμηλια,ιερα οστα και οτι αλλο πραγματικα και με αγαπη.Ακομη δινονται για προσκυνημα σε πολλες εκκλησιες και μονες που μπορουμε να τα χαιρετισουμε.
    Επισης ναι δεν εχει καμμια σημασια που οταν παντρευομαστε μας υπενθυμιζουν οτι η γυνη πρεπει να φοβειται τον αντρα.Διοτι πρεπει να γνωριζεις οτι αυτη η φραση σημαινει να σεβομαστε τους συζυγους μας και το αντιθετο.
    Εισαι πολυ μπερδεμενη παιδακι μου!γι αυτο κατσε να μελετησεις και να ερευνησεις την αληθεια σου γιατι εισαι εκτος τοπου και χρονου.
    Μην τα λες αυτα ειναι ......κακοηθειες.
    Ο Χριστος μας και η Παναγια μας τονιζαν παντα την Αγαπη και οι πραξεις των οπως και των Αγιων μας,το αποδεικνυουν περιτρανα._
    ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΥΠΑΡΞΗ-ΣΠΑΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ,ΑΓΝΟΙΑ ,ΦΟΒΟΣ !!!!!!!!!!!!!! ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκφράζω τη λύπη μου για το χριστιανο-ραγιαδιστάν πού ζούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάς για μεσαίωνα κύριε Ανώνυμε. Φωνάζεις για άγνοια και φόβο. Δες αυτό https://sites.google.com/site/orthodoxy1054/emmenos-ryse-kai-synepeies-tes-ptoses και τα ξαναλέμε. Και Ναι ζούμε στο Ελλαδιστάν. Και εσύ φταίς για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.