13 Μαρ 2014

Να χύνατε έξω κύριε…


Το Συμβούλιο της Επικρατείας εκρινε αντισυνταγματικά τα “προνόμια” των πολυτέκνων στην εισαγωγή των τέκνων τους στα ΑΕΙ. Ορθά έκρινε το ΣτΕ, δε γίνεται να εισάγονται τα μούλικα των…πολύτεκνων με ευνοϊκότερους όρους από τα παιδιά των ολιγότεκνων. Δηλαδή αυτοί που ελέγχουν το κορύφωμα της ηδονής τους και εκσπερματίζουν υπαιθρίως είναι.. μαλάκες;

by…stratolatis

Καλό μεν το μέτρο, είναι όμως μισό. Εξίσου αντισυνταγματικά είναι τα προνόμια των ΑμεΑ και άλλων προνομιούχων. Εξίσου αντισυνταγματικά και τα επιδόματα. Άκου επιδόματα. Ο κόσμος πεινάει και θα πλερώνουμε επιδόματα; Για να πάει μπροστά ο τόπος πρέπει να επέλθει ισότητα σε όλους. Κι όταν λέμε ισότητα θα πει προς τα κάτω. Ισότητα με τον τελευταίο.

Τι να κάνουμε; Είναι πτωχό το κράτος μας, ειδάλλως θα μοίραζε απλόχερα σε όλους. Τα ψιχία που διαθέτει, ας τα διαθέσει για την Ανάπτυξη και τις Επενδύσεις, μεγάλη η Χάρη τους. Όταν έρθει η Ανάπτυξη, όταν μπούμε στην ΕΟΚ θα χεστούμε στο εκιού και θα φάμε όλοι καλά.
Τώρα, πέρα από τις μπούρδες, οφείλω να ομολογήσω ότι πιστεύω πως το ΣτΕ καλά κάνει και χαρακτηρίζει συνταγματικά τα μνημόνια και αντισυνταγματικά τα εναπομείνοντα ρινίσματα προνομίων.
Διότι το σύνταγμα δεν είναι τίποτ’ άλλο από ένα γυαλιστερό κωλόχαρτο της αστικής τάξης. Κωλόχαρτο με άρθρα, για να σκουπίζει καλύτερα.
Φιλολαϊκό σύνταγμα θα υπάρξει μόνο με άλλη εξουσία.

1 σχόλιο:

 1. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΑΞΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΜΑΡΕΛΟΚΟΥΝΕΛΗΔΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΗΔΕΙΩΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΦΟΡΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.
  Η ΑΝΤΙΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΡΥΦΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΕ ΠΟΥ ΠΑΡ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ, ΑΥΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΩΛΟΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΜΑΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥΣ.
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.
  Η ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑΣΗ, Η ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.