# #

7 Ιαν 2014

Αυτόματες και αθόρυβες οι κατασχέσεις χρημάτων!!!!!!!!!!



Εδώ είμαστε!
Να πούμε τώρα «καλή χρονιά» (να ξαναπούμε δηλαδή) θα είναι σαν άσχημο αστείο αφού βγαίνουν μέρα με τη μέρα όλο και νέες κατραπακιές που μας έρχονται στη φόρα.

Η υποτιθέμενη κυβέρνηση, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει, και ακάθεκτη προς τη δόξα τραβά, τη δόξα της ΝΟΜΙΜΗΣ ΚΛΟΠΗΣ.
Τα υποτιθέμενα «μέτρα» που παίρνουν, αυτό είναι.
ΚΛΟΠΗ, η για να ακριβολογήσουμε, ΛΗΣΤΕΙΑ η οποία έχει και θύματα.
Μάλιστα, θύματα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ΟΛΕΣ τις αυτοκτονίες που έγιναν μέχρι σήμερα, και που δυστυχώς συνεχίζονται, αλλά τα υποτιθέμενα «Μέσα Ενημέρωσης» τις κάνουν γαργάρα για να μην δυσαρεστήσουν εκείνους που τους... κρατούν στη ζωή.

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ των Ελλήνων.
Πάμε να δούμε την είδηση….

«Χωρίς καμία ειδοποίηση, το υπουργείο Οικονομικών θα κατάσχει τραπεζικούς λογαριασμούς ή οφειλές εις χείρας τρίτων για χρέη προς το Δημόσιο, έπειτα από... απόφαση του γ.γ δημοσίων εσόδων, Χάρη Θεοχάρη.
Σε περίπτωση κατάσχεσης ακινήτου θα υπάρχει ειδοποίηση ότι εάν δεν ρυθμιστεί η οφειλή θα εφαρμοστούν τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, εντός 30 ημερών.
Οι κατασχέσεις χρηματικών ποσών δηλαδή σε λογαριασμούς τραπεζών θα είναι αυτόματες και αθόρυβες, χωρίς ειδοποίηση του οφειλέτη, ενώ ειδοποίηση θα υπάρχει μόνο εάν υπάρχει περίπτωση κατάσχεσης ακινήτου.
Πρόσφατα πάντως, αυξήθηκε το ακατάσχετο μισθών και συντάξεων σε 1.500 ευρώ, από 1.000 ευρώ, που ήταν, και αποφασίσθηκε η μη λήψη μέτρων κατάσχεσης για οφειλές μέχρι 500 ευρώ.

Πηγή sofokleousin


Τώρα βέβαια, μια και μιλάμε για «ειδοποιήσεις», πολύ σωστά το υποτιθέμενο κράτος ΔΕΝ ειδοποιεί!
Είδατε εσείς πουθενά οι Λωποδύτες να ειδοποιούν τα θύματα τους ότι θα τους κλέψουν;

Σωστή λοιπόν η τακτική του «απροειδοποίητου».
Είναι που η υποτιθέμενη κυβέρνηση, τα πιόνια αυτά των «ευρωπαίων» που νομίζουν ότι κυβερνούν τον τόπο ενώ τον αφανίζουν, «αφουγκράζονται τις δυσκολίες του κόσμου», αλλά επειδή κρίνουν πως δεν είναι αρκετές, του βάζουν περισσότερες.

Και σα να μην φτάνουν όλα αυτά, βλέπουμε παλιούς βρικόλακες, να εμφανίζονται «άνετοι» και να κάνουν δηλώσεις, και να δίνουν συνεντεύξεις για την πορεία της χώρας, λες και δεν ήταν ΕΚΕΙΝΟΙ που την έφεραν  σε αυτό το χάλι..

Αλλά ξέχασα, οι «πρώην» συγχωρούνται για τα «λάθη» τους αντί να σαπίζουν μέσα στις φυλακές.
Και όχι μόνο συγχωρούνται, αλλά ξαναβάζουν και υποψηφιότητα για επανεκλογή, η κινούν από το παρασκήνιο «νήματα».

Οι έλληνες αγκομαχούν!
Και ενώ καθημερινά μας σερβίρουν και από ένα νέο «μέτρο», ένα νέο χτύπημα, το μεγάλο τους το ζόρι είναι οι «δημοσκοπήσεις», τα ποσοστά που θα πάρουν στις εκλογές.

Οι άνθρωποι όχι μόνο δεν πάνε καλά, όχι μόνο είναι επικίνδυνοι, αλλά είναι και «ότι του φανεί του λωλοστεφανή» που λέει και ο λαός.
Δεν βλέπουν αυτοί και οι υπηρέτες τους, ότι το μάτι κόσμου γυάλισε, δεν πήραν χαμπάρι ότι μετρούν ΩΡΕΣ και θα φύγουν νύχτα από τη χώρα γιατί δεν τους σώζει τίποτα, αντίθετα, αυτοί ελπίζουν ακόμα σε «νούμερα και ποσοστά» που θα τους ανεβάσουν και πάλι στην κυβέρνηση.

Κύριοι, «αλλάξτε τα χάπια που παίρνετε» γιατί εκτός από ληγμένα είναι και χαλασμένα.
Ετοιμαστείτε για άσχημες εκπλήξεις, και αυτές ΔΕΝ θα είναι «αθόρυβες», ύπουλες.


tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.