# #

6 Ιαν 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ!!! Απίστευτο το Λαμογιστάν

Η ΕΥΠ είχε ενημερώσει λεπτομερώς 


Σημίτη-Καραμανλή και Παπανδρέου 


για τις μίζες στα εξοπλιστικά!!!!!!!!!!!!!!


16294959_78140_eyp_limghandler


Τα απόρρητα ενημερωτικά σημειώματα της ΕΥΠ που πήγαιναν καθημερινά στο Μαξίμου για την ενημέρωση του πρωθυπουργού, καίνε στη κυριολεξία Σημίτη-Καραμανλή και Παπανδρέου.


Όπως αποκαλύπτει ο...

 Lykavitos, στα απόρρητα ενημερωτικά σημειώματα που έφθαναν καθημερινά στο Μαξίμου, περιλαμβάνονταν τεκμηριωμένα στοιχεία για μαύρους λογαριασμούς, πολιτικά πρόσωπα και κρατικούς αξιωματούχους που εμπλέκονταν στο γιγαντιαίο σκάνδαλο. 

Το καυτό υλικό συνοδεύονταν ακόμα και με φωτογραφικά ντοκουμέντα, που απεικόνιζαν βίλες-φρούρια, όπως αυτή της Ιθάκης, οι οποίες ανήκαν σε off shore που είχαν στήσει μεσάζοντες οπλικών συστημάτων και προορίζονταν για δώρο σε πολιτικούς.

Ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μπλόκαρε κάθε απόπειρα διαλεύκανσης του σκανδάλου, γιατί όπως έλεγε σε στενούς συνεργάτες του «θα ανοίξει μια μαύρη τρύπα και θα καταπιεί ολόκληρο το πολιτικό σύστημα».


Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος έθαψε το φάκελο με τις μίζες που έπεσαν για τους TOR M1, τα Kornet και τους S-300 για να μην διαταραχθούν, όπως έλεγε, οι σχέσεις της χώρας με τη Ρωσία.
Υπέρ της συγκάλυψης του γιγαντιαίου σκανδάλου λειτούργησε και οΓιώργος Παπανδρέου, με μοναδική εξαίρεση τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον οποίο έδωσε στη κυριολεξία για να τον τιμωρήσει επειδή είχε στηρίξει τη Δήμητρα Λιάνη.


Οι ευθύνες των τριών πρωθυπουργών είναι εγκληματικές και γι΄ αυτό θα πρέπει η Δικαιοσύνη να αναζητήσει και να κατασχέσει τα ενημερωτικά σημειώματα που έστελνε καθημερινά η ΕΥΠ στους τρείς πρώην πρωθυπουργούς
Πηγή

http://harryklynn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.