# #

18 Νοε 2013

Θα έρθει η ώρα που θα πληρωσουν για τις πράξεις τους οι δωσίλογοι του ευρωμνημονίου.



Την ώρα που η κυβέρνηση και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της τρομοκρατούν τον κόσμο για την επιστροφή στη δραχμή, χιλιάδες σπίτια βγαίνουν στο σφυρί. 


Τα στεγαστικά δάνεια όπως και κάθε τύπου έχουν χτυπήσει κόκκινο. 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, το 23 
% των στεγαστικών δανείων (17 δις), το 42,3% των καταναλωτικών (12,3 δις) και το 27,5% (33,2 δις) των επιχειρηματικών είναι "κόκκινα", αδύνατο, δηλαδή, να πληρωθούν. Συνολικά πρόκειται για περίπου 320.000 "κόκκινα" δάνεια, ύψους 62,2 δις.

Σύμφωνα με τις νέες τροϊκανές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από τις αρχές του 2014, προβλέπεται ακόμα και η ..άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας, όπως και και του πλαφόν ασφαλείας των οφειλών μέχρι 100.000 ευρώ. 


Αυτό αφήνει εκτεθειμένα στον πλειστηριασμό περί τα 180.000 ακίνητα. Την ίδια ώρα 200.000 σπίτια μένουν κλειστά, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες ζουν χωρίς ρεύμα, αφού δεν έχουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ. 

Αναρωτιέται κανείς...

... πόσο μπορεί να πείσει η απέρατη τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει το όλο σύστημα, (που είναι επίσης καταχρεωμένο, και γι' αυτό απόλυτα καθυποταγμένο), τον ταλαίπωρο μέσο πολίτη ότι, η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα θα μας οδηγήςει στην κόλαση. Πόσο μεγαλύτερη κόλαση μπορεί αλήθεια να ζήσουμε απο τη σημερινή σήμερα, μια απέραντη τραγωδία που ποτέ δε βίωσε στο παρελθόν ο ελληνικός λαός με την ταπεινή δραχμή.

Ακόμα και στην περίοδο της κατοχής, οι Γερμανοί δεν υφάρπαζαν τα σπίτια του κοσμάκι, ενώ τώρα οι εδώ εκπρόσωποί τους δε διστάζουν να το κάνουν. Και στην περίοδο της στυγνής χούντας των συνταγματαρχών, ο λαός μπορεί να είχε στερηθεί την ελευθερία του και τις δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά τουλάχιστον επιβίωνε και σίγουρα δεν πείναγε όπως τώρα, ούτε έχανε τα σπίτια του.

Είναι καιρός να αντιληφθούν οι εναπομείναντες καλόπιστοι αμφισβητίες της ανάγκης για την επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα ότι, αυτή η έωλη και ατεκμηρίωτη τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει το σύστημα, πρέπει και θα γυρίσει πίσω σ' αυτούς που τη μηχανεύονται και τη διατηρούν. Να τρομοκρατηθούν οι τρομοκράτες.

Οι σημερινοί ιθύνοντες, οι υπουγοί που υπογράφουν ανενδοίαστα και νέα μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού, οι νομοθέτες που επιτρέπουν κατασχέσεις σπιτιών, κόβουν συντάξεις και μισθούς, οι τροϊκανοί υπηρέτες που απολύουν χωρίς να αισχύνονται μεροκαματιάρηδες που δεν έχουν πως να ζήσουν την οικογένειά τους, όλος αυτός ο άθλιος συρφετός των δοσίλογων, θα πληρώσει ακριβά τις πράξεις τους. 


Και μαζί τους θα ακολουθήσουν τα παπαγαλάκια, οι σφουγκοκολάριοι Ναινέκοι που τους υπηρετούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.